Kitchen
French 
Budget
€€
Closing days
Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.3 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Angélique
Reviewed on: unknown

openingsuren niet juist

Zondag 19/04 wou ik om 20.40 in dit restaurant gaan eten maar kreeg de horen dat de keuken gesloten was op dit uur. Op de deur en on de site staat nochtans tot 22.00 uur. Jammer, was er al gaan eten en heel lekker met heel vriendelijke bediening.

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

Na zoveel tijd nog eens terug geweest. Per...

Na zoveel tijd nog eens terug geweest. Per toeval aan het zelfde tafeltje, maar met ander gezelschap en een andere bediening. Over geen van deze zaken ook maar enige klacht. We kozen een viergangenmenu en een passend wijntje en werden op onze wenken bediend. In een zeer gepast tempo werden ons de gerechten geserveerd. Bij de soep hadden we nog wat bedenkingen, maar het ging in stijgende lijn naar een culinair hoogtepunt met een schitterende lauwwarme tiramisu!

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

Dikwijls zoeken we een restaurant dat op resto....

Dikwijls zoeken we een restaurant dat op resto.be al goede kritieken kreeg. Deze keer probeerden we iets nieuws uit. Het werd een aangename verrassing: lekker (en veel) eten, mooi interieur en een bediening die je op je gemak laat genieten van het gezelschap en wat geserveerd wordt. Als een kok zo goed is als zijn sauzen, dan is deze Italiaanse meester een echte chef! Ruime keuze aan typisch Vlaamse, maar typisch Italiaanse vlees- en visgerechten. De pasta's hebben we niet geprobeerd, de desserts des te meer. Aan ons tafeltje werd alles zeer gesmaakt. Hoewel het restaurant bijna op de R4 ligt, heb je daar zelfs op het terras geen last van. Het zorgt er wel voor dat je niet dezelfde weg heen als terug kan nemen.

carlo
Reviewed on: unknown

gewoonweg een 10 voor alles...

gewoonweg een 10 voor alles

All reviews of this restaurant