Reviews for Pakhuis

514 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
514 reviews
date score
irene
Reviewed on: 27/02/2018
irene recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

ja...

ja

Peter
Reviewed on: 04/10/2017
Peter recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker eten, leuk kader en vriendelijke...

Heel lekker eten, leuk kader en vriendelijke bediening. Alles zeer netjes

jacques
Reviewed on: 10/10/2017
jacques recommends this restaurant for: Couples

bespreking voor 12.30 aanwezig en ontvangen...

bespreking voor 12.30 aanwezig en ontvangen van de kaart 12.20 voor de rest waren we lucht gedurende 25' niet het miste oogcontact. babbelende kelners die na een teken om 12.45 ons eindelijk opmerkten. de aperitief hebben we dan maar laten vallen. dagschotel besteld en om 12.50 de opmerking dat er geen dagschotels meer zijn. besluit: de dagschotels zijn een val om mensen te lokken naar de kaart en de kelners moeten leren oogcontact met de klanten te hebben een maal, geen twee maal misschien eens naar Café Theater op scholing gaan zou helpen.

arnold b.
Reviewed on: 09/10/2017
arnold b. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We were not satisfied. The restaurant was trend...

We were not satisfied. The restaurant was trendy/noisy. Service was inattentive and not helpful. Food was above average but not worth a special effort to visit the restaurant and not worth the higher price level. Would not recommend and will not visit in the future.

tracy
Reviewed on: unknown

te duur en slechte kwaliteit

Naast de erbarmelijke bediening moet ik met spijt ook melden dat het eten echt niet lekker was. Ik had kip besteld. De kip was niet gaar, er zaten nog kraakbeentjes in en echt warm was het toch ook niet. 24 euro, en met grote honger naar huis gegaan.

Monique
Reviewed on: 07/03/2018

Ik was tevreden maar het eten was niet warm....

Ik was tevreden maar het eten was niet warm.

ANDRE
Reviewed on: 26/02/2018

ZEER GOED BEREID. MAAR !! DE SOEP ALSOOK HET...

ZEER GOED BEREID. MAAR !! DE SOEP ALSOOK HET GERECHT WAREN LAUW, BIJNA KOUD. SPIJTIG. HEB HET NADIEN WEL GEZEGD. HET DOET ZICH NOG AF EN TOE VOOR. MVG, André DUBOIS

VANESSA
Reviewed on: 25/09/2017

Nous...

Nous

Jaak
Reviewed on: 17/09/2017
Jaak recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

niettegenstaande we op tijd gereserveerd hadden...

niettegenstaande we op tijd gereserveerd hadden, werden we boven in een hoekje geduwd. Bovendien was het eten niet goed. De kleine stukjes eend meestal verbrand. Meer vel dan vlees. Hoeveelheid vlees: geen 30 gram. Ook de service kon veel beter

luc
Reviewed on: 31/08/2017
luc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

het duurde veel te lang vooraleer wij van de...

het duurde veel te lang vooraleer wij van de bar (aperitief) naar onze tafel geleid zouden worden : 11u50-12u50; we zijn dan maar zelf naar een tafel gegaan waar we opgevangen werden door een kelner. terug lang wachten eer het voorgerecht en de hoofdschotel kwamen : we betaalden om 14u. het eten was lekker, dat moet gezegd. oorzaak kan zijn ; een te grote groep (40 pers) die NA ons binnenkwam en eerste bediend werd, maar dat moet pakhuis kunnen opvangen, toch !

date score