Kitchen
Budget
Closing days
Sunday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
5.3 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Nicky
Reviewed on: unknown
Nicky recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Price/quality

Super service en diner

Na een dagje stappen in Gent sloten we onze dag af met een bezoek aan brasserie Borluut. Ondanks dat het de avond voor Valentijn was en het redelijk druk was kregen we een plaatje toegewezen van een vriendelijke ober. Het eten was heel lekker en de bediening was enorm vriendelijk. Een echte aanrader om eens langs te gaan! Mij ziet u zeker en vast terug het was super zowel het eten als de bediening!

Marit
Reviewed on: unknown
Marit recommends this restaurant for: Price/quality

Slechtste tosti en service ooit

Gister met en uitje Gent een hapje gegeten bij borluut, 2x tosti en broodje zalm, tosti aan 1 kant verbrand, ananasschijf in de kaas gedrukt, verbrand. Broodje zalm was op een stokbroodje die ze vergeten waren in de oven te doen. De bediening was onbeschoft, meisje die ons serveerde was niet geschikt voor bediening! Laten weten dat het niet lekker was en er werd ons verteld dat we ergens anders vast beter eten krijgen! Absoluut geen aanrader!!

Stacy
Reviewed on: unknown

Uitje Gent

Per toeval binnen om een hapje te eten een heel mooie interieur, lekker gegeten tagliatelle met gerookte zalm en varkens wangetjes heel maalse vlees. Herhaling vatbaar.

placeholder
Margot
Reviewed on: unknown

geen aanrader

Afgelopen weekend, 23-11-2013 daar gegeten. Stoofvlees besteld, was koud en taai vlees was verkleurd en lag in een enorme plas saus. Omdat het koud was om een nieuw bord eten gevraagd, dit keer wel warm maar het vlees was zo taai dat het niet te eten was. De ober bood geen excuus aan en zorgde ook niet voor een oplossing. Zijn baas zou niet aanwezig zijn, maar hij zou de klacht wel doorgeven aan de kok. Uiteindelijk wel de rekening betaald, maar daar heb ik spijt van....

placeholder
Galvacho
Reviewed on: unknown

Ik heb in jaren nog niet zo slecht gegeten...

We hadden een avondje Gent gepland omdat we er naar een dansvoorstelling in het Capitole zouden gaanvan Isabelle Beernaert maar zouden eerst lekker gaan eten. Een zware teleurstelling is het geworden want bij het binnenkomen werden we al onmiddellijk weggejaagd van de tafel die we hadden uitgekozen en verwezen naar een tafel aan de ingang waar het koud was en dit terwijl er in de brasserie nog 10 vrije tafels waren. Ik bestelde er de Gentse stoofvlees en mijn vriendin koos voor de huisgemaakte lasagne. Stoofvlees werd geserveerd op een koud bord waardoor het eten koud was en het stoofvlees heb ik moeten zoeken. Amper 5 minuscule brokjes en een soepbord vol saus. De frietjes werden geserveerd in een veel te grote kom waar je dan in de bodem wat frietjes kon terugvinden. De lasagne was veel te droog en werd geserveerd in een kapot bord en er werd geen brood aangeboden. Na aandringen werd (weeral) een veel te groot mandje gebruikt met 2 mini pistoletjes in. Ach meestal zeg ik dan hop snel eten, betalen en nooit meer terugkomen maar het ergste moest nog komen. Toen we de rekening wouden betalen werd ons meer aangerekend dan op de menukaart stond en toen we wezen dat de prijs van het stoofvlees op de kaart minder was dan op de rekening werd onze mond promp gesnoerd door de mededeling dat het 'een oude kaart' was. :s Ik heb in jaren nog niet zo slecht gegeten en bediend geweest!

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

Per toeval langsgekomen en een stukje blijven...

Per toeval langsgekomen en een stukje blijven eten. Over sfeer en bediening niet te klagen, maar blijkbaar had ik een verkeerde keuze op de kaart gemaakt. De gebakken paling had behalve veel vet niets om 't smakeloze lijf, al was de tartaar wel lekker.

All reviews of this restaurant