Reviews for Pittoresk

36 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
5.2
36 reviews
date score
Stefan V.Vercauteren
Dined on: 22/10/2017

Het restaurant was op dag en uur van afspraak...

Het restaurant was op dag en uur van afspraak gesloten, we stonden voor de deur. Speciaal naar Gent gereden...

WendyDenijs
Wendy recommends this restaurant for:
Dined on: 17/09/2017

Wij kwamen aan en het restaurant was GESLOTEN!...

Wij kwamen aan en het restaurant was GESLOTEN! Ondanks onze reservering en de herinnering aan de reservering die ik die ochtend in mijn mailbox ontving. Absoluut NIET klantvriendelijk dus!

NancyVan Gremberghe
Nancy recommends this restaurant for:
Dined on: 04/09/2017

In de uitleg van Bongo, kan Pittoresk een pasta...

In de uitleg van Bongo, kan Pittoresk een pasta & pizzarestaurant. Dit is tegenwoordig niet zo; je kan er niets meer eten; in het naastliggende restaurant Café de Paris kan je wel eten bestellen, maar wel geen pizza en uitsluitend spaghetti bolognaise. de inwisseling van de bongo-bon verliep wel zonder problemen!

Petra S.
Dined on: 15/05/2017

Wij hadden geboekt voor 2 mensen via mail voor...

Wij hadden geboekt voor 2 mensen via mail voor 11/05 om 18.30 u.. Bij aankomst kregen we heel onbeleefd te horen dat er geen eten geserveerd wordt alleen drank.

placeholder
ElsVerdonck
Els recommends this restaurant for:
Dined on: 22/03/2017

Het interieur is aan een opfrisbeurt toe, mar...

Het interieur is aan een opfrisbeurt toe, mar het eten was héél erg lekker !!

PatrickVan Deynse
Patrick recommends this restaurant for:
Dined on: 13/03/2017

Het was een vlotte bediening niettegenstaande...

Het was een vlotte bediening niettegenstaande het enorm druk was op het terras, het was trouwens een zeer mooie lentedag met een stralende zon. Nogmaals proficiat voor de dame die de bediening deed want het zag er naar uit dat ze er alleen voor stond. Wij hebben beide pizza genomen met als voorgerecht Bruschetta en Minestronesoep en dessert Panna Cotta en Cannola Ricotta. Alles was afgewerkt en lekker.

AnnVan Holderbeke
Ann recommends this restaurant for:
Dined on: 06/03/2017

We hadden gereserveerd via een bongo bon. Helaa...

We hadden gereserveerd via een bongo bon. Helaas was er iets misgelopen bij het doorgeven van deze reservatie waardoor we niet hebben kunnen eten in Pittoresk zelf. Gelukkig konden we in de zaak net daarnaast, die van de zelfde eigenaar is, wel terecht voor een diner. En gelukkig maar want na een dagje shoppen in Gent in de regen waren we uitgehongerd. De personen die ons daar geholpen hebben waren zeer begripvol en hebben ons echt in de watten gelegd. We hebben dus nog niet kunnen genieten van een heerlijke pastamaaltijd in Pittoresk maar als we nog eens in Gent zijn zullen we zeker een nieuwe reservatie maken met of zonder Bongo bon. Nogmaals onze welgemeende dank voor jullie warme ontvangst en professionalisme op die vrijdagavond.

date score