Reviews for Domestica

13 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
13 reviews
date score
chloe
Reviewed on: unknown

Super

Eergisteren gaan eten met vrienden bij Domestica. Het gezelschap was natuurlijk enorm aangenaam maar zowel eten als de bediening waren top. Zeker de moeite waard en wij keren terug!

Dexter
Reviewed on: unknown

Geslaagd

Betaalbaar... Top kwaliteit... Variatie van garnaal zeker een aanrader Zeer vriendelijk...

lieven
Reviewed on: unknown

Heel aangenaam kader, gezellig interieur met...

Heel aangenaam kader, gezellig interieur met open haard. Gemakkelijke stoelen en ontspannende sfeer om tot een rustige avond te komen. Heerlijke menu met pure ingredienten en behoud van hun smaken zonder meer. Goede prijs-kwaliteit-verhouding. (63,- euro voor 3-gangen: aperitief, wijnen en koffie inclusief). Gewone en correcte service.

seb
Reviewed on: unknown

Cadre assez chic avec un service très rapide...

Cadre assez chic avec un service très rapide et une nourriture assez fine mais les prix sont relativement élevés.

guido
Reviewed on: unknown

In een gezellig kader gegeten! Schoonheidsfout...

In een gezellig kader gegeten! Schoonheidsfoutje: de wijn op de kaart die we kozen was niet van hetzelfde wijnjaar als deze die we kregen. De ossehaas van mijn tafelgenoot was van mindere kwaliteit (een gedeelte was niet te snijden laat staan te kauwen). Werd ook gezegd echter zonder gevolg. De bearnaisesaus was héél lekker.

Fleur
Reviewed on: unknown

Gisterenavond samen met collega's genoten van...

Gisterenavond samen met collega's genoten van de krakend verse o zo lekkere schotels die in een smaakvolle ambiance worden geserveerd. Een prima nieuwkomer in Gent !

Sofie
Reviewed on: unknown

Met de heren auteurs een gezellig etentje....

Met de heren auteurs een gezellig etentje. Aanrader van Ann Haas. Zeer geslaagd.

sofie
Reviewed on: unknown

Heel gezellig en warm interieur, huiselijke...

Heel gezellig en warm interieur, huiselijke sfeer. Professionele en zeer vriendelijke bediening. Een minpuntje : onze wijn kwam te laat aan tafel, hoofdgerecht was reeds geserveerd. Maar verder : lekker eten, zeer lekkere spaanse huiswijn, geslaagde avond!

J.
Reviewed on: unknown

Très belle maison de maître rénovée avec goût....

Très belle maison de maître rénovée avec goût. Accueil un peu froid mais cuisine correcte. Belle terasse.

Caroline
Reviewed on: unknown

Zijn gisteren avond gaan eten met personen;...

Zijn gisteren avond gaan eten met personen; het kader is magnifiek alleen spijtig dat de bediening ondermaats en onvriendelijk is. Ons eten was ok ( het wild was best te smaken maar mijn tonijn was niet heel vers). Ik vind al bij al dat het restaurant Domestica voor een verkeerd start gemaakt heeft; ze hadden misschien beter iets minder in decoratie geïnvesteerd en dat geld gebruikt om professioneel geschoolde obers aan te nemen en meer te letten op kwaliteit van voedsel Niet echt een groot succes ; mij zien ze dan ook niet meer terug.

date score