Reviews for Cafe De Paris

92 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.5
92 reviews
date score
Dimitri V.Vander Linden
Dimitri V. recommends this restaurant for:
Dined on: 08/10/2017

We kregen het gevoel dat we er niet welkom...

We kregen het gevoel dat we er niet welkom waren want ze wouden om 20u al sluiten. Onze dranken waren ze vergeten. De houding van de bediening was niet gemotiveerd om te werken. Het eten kwam veel te snel op mekaar. De rekening klopte niet en de algemene orde en netheid liet te wensen over. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Pascale M.Mastyn
Pascale M. recommends this restaurant for:
Dined on: 04/09/2017

Bongo voor 2 een goede gelegenheid voor dagje...

Bongo voor 2 een goede gelegenheid voor dagje uit in Gent met vrienden. Goede reviews gelezen over Café de Paris dus daar gaan eten. Goede keuze gemaakt. Garnaal en kaaskroketten zijn super lekker. Ook de hoofdschotel was lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bedrag bongo bon werd mee verrekend in totaal, we konden dus kiezen wat we aten en dat vond ik top. Volgende keer nog een een bezoekje waard.

Janik D.De Pauw
Janik D. recommends this restaurant for:
Dined on: 26/08/2017

Goede prijs/kwaliteitsverhouding vriendelijke...

Goede prijs/kwaliteitsverhouding vriendelijke uitbater

Johanfransoo
Johan recommends this restaurant for:
Dined on: 25/08/2017

de Bongobon was zijn geld waard...

de Bongobon was zijn geld waard

Rita D.De Greeve
Rita D. recommends this restaurant for:
Dined on: 22/08/2017

Ligt héél mooi op de Vrijdagmarkt in het histor...

Ligt héél mooi op de Vrijdagmarkt in het historische gedeelte van de Stad Gent. De tafel was gereserveerd. De wachttijd was kort. Het eten was lekker. Vriendelijke bediening.

Roger V.Van der Mieren
Roger V. recommends this restaurant for:
Dined on: 10/08/2017

Geen verfijnde maar wel degelijke keuken. Meer...

Geen verfijnde maar wel degelijke keuken. Meer dan voldoende

samuel d.de groote
samuel d. recommends this restaurant for:
Dined on: 04/08/2017

vriendelijke bediening en prijs-kwaliteit ligge...

vriendelijke bediening en prijs-kwaliteit liggen zeer goed met mekaar in balance

DirkSwartelé
Dirk recommends this restaurant for:
Dined on: 31/07/2017

Ondanks de drukte door de Gentse Feesten zijn...

Ondanks de drukte door de Gentse Feesten zijn we vlot bediend en hebben we lekker gegeten.

WernerVangenck
Werner recommends this restaurant for:
Dined on: 25/07/2017

Heel lekker eten met een vriendelijke service...

Heel lekker eten met een vriendelijke service en oog voor detail.

marcfeyen
marc recommends this restaurant for:
Dined on: 20/07/2017

was aangenaam onder de parasols , vriendelijke...

was aangenaam onder de parasols , vriendelijke bediening en de gentse waterzooi was TOP !!!! we waren aangenaam verrast door het voorgerecht lekker en echt niet krenterig op de gerookte zalm. SUPER !!! Wanneer we nog eens naar Gent komen beslist voor herhaling vatbaar

date score