Reviews for Cafe De Paris

56 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.6
56 reviews
date score
Stephanie V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 20/02/2017
Stephanie V.recommends this restaurant for:

zeer gezellig kader, lekker eten en heel vriend...

zeer gezellig kader, lekker eten en heel vriendelijke bediening. wij komen zeker nog terug.

Aline L.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 19/02/2017
Aline L.recommends this restaurant for:

Het was lekker . Een min puntje niets bij de...

Het was lekker . Een min puntje niets bij de aperitief.

Mariëlla S.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/02/2017
Mariëlla S.recommends this restaurant for:

Het menu van de bongobon werd in het restaurant...

Het menu van de bongobon werd in het restaurant aangeboden met eventuele opleg van andere gerechten van +1€ tot +3€. Eerlijke gerechten. Het beviel ons.

jeaninemattheeuws
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017
jeaninerecommends this restaurant for:

de mensen waren correct,en oplettend.Het mes...

de mensen waren correct,en oplettend.Het mes van mijn partner was per ongeluk meegegeven na het voorgerecht(zeer lekkere kaaskroketten,selfmade)Zonder iets gezegd te hebben bracht de kelner een vers mes.De tijden tussen de gerechten waren zeer goed.Het vlees was bleu gebakken zoals gevraagd.De dranken zeer goed gekoeld,Zeer lekkere koffie met een advocaatje (lekker) Op elk punt is het zeer goed meegevallen.Wij waren er al verschillende keren binnen geweest voor een drankje,maar het was was de eerste maal dat wij daar gegeten hebben.Zeker voor herhaling vatbaar.

Nancy L.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017
Nancy L.recommends this restaurant for:

Vriendelijke uitbaters...

Vriendelijke uitbaters

Etienne - Odette W.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 08/02/2017
Etienne - Odette W.recommends this restaurant for:

Ik had na activeren van de bon, kopij mee met...

Ik had na activeren van de bon, kopij mee met reservering en boekingnr en code; (ik had de bon, bongo vergeten) - ik stelde voor deze op te sturen; doch dit bleek onvoldoende - daarom hebben wij het restaurant verlaten. Dus kan ik omtrent het restaurant dan ook geen beoordeling geven. Eigenaar straalde in ieder geval weinig vertrouwen uit t.o.z. van de klant; temeer ik toch door de kopijen mijn goede bedoelingen kon aantonen.

LUC H.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 07/02/2017
LUC H.recommends this restaurant for:

Wij waren tevreden, was gewoon dagelijkse kost,...

Wij waren tevreden, was gewoon dagelijkse kost, maar goed, minpunt het stoofvlees was niet warm wel lekker van smaak. Als de deur openging, zaten we wel met kou. Voor de rest vriendelijke bediening.

Emiel G.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 06/02/2017
Emiel G.recommends this restaurant for:

Lekker eten, Vlotte en vriendelijke bediening...

Lekker eten, Vlotte en vriendelijke bediening

Frédéric T.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 04/01/2017

Lekker eten - eerlijke keuken - goede bediening...

Lekker eten - eerlijke keuken - goede bediening op een mooie locatie

Oscar H.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 30/12/2016
Oscar H.recommends this restaurant for:

gezellig en lekker...

gezellig en lekker

date score