Reviews for Cafe De Paris

25 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
25 reviews
date score
Rudy
Reviewed on: 06/10/2019
Rudy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede bediening en heel lekker gegeten met...

Goede bediening en heel lekker gegeten met perfecte wachttijd tussen aperitief voorgerecht en hoofdgerecht , wat wij heel belangrijk vonden

De Vrieze
Reviewed on: 29/09/2019
De Vrieze recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijk ontvangen ,heel lekker en verzorgt...

Vriendelijk ontvangen ,heel lekker en verzorgt gegeten . Mooie bistro

placeholder
Eric
Reviewed on: 24/08/2019
Eric recommends this restaurant for: Couples

Votre site indique un resto, le Café de la...

Votre site indique un resto, le Café de la Paix, qui n’existe plus! A la place on trouve un bistrot qui ne sert que des snacks et ce seulement à midi. Je suis très déçu et étonné de ce manque de professionnalisme de la part de Resto.be. Bàv. Éric Van der Stichelen (ericvdsr@gmail.com)

Jan
Reviewed on: 18/08/2019
Jan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening en het eten was...

Zeer vriendelijke bediening en het eten was verzorgd en erg lekker. Een aanrader voor wie in Gent eens lekker wil eten.

kris
Reviewed on: 04/08/2019
kris recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vlotte bediening,goede informatie wat...

Zeer vlotte bediening,goede informatie wat we konden eten met onze bongo bon,zeer,zeer vriendelijk personeel. en bovenal het eten was super,super,super ......lekker,heb al veel créme brulee gegeten maar deze overtrof alles deze kom ik zeker nog eens eten,als we punten moeten geven zeker ,zeker 10/10.grt super tevreden klanten,kris en marleen.

Swa
Reviewed on: 03/08/2019
Swa recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer vriendelijke en correcte bediening, zeer...

Zeer vriendelijke en correcte bediening, zeer gevarieerd samengesteld verrassingsmenu, wordt zeker verder doorverteld.

Reviewed on: 02/08/2019
recommends this restaurant for: Couples

Was ruime portie voor dat geld....

Was ruime portie voor dat geld.

Geert
Reviewed on: 01/08/2019
Geert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer lekker gegeten en goede bediening...

Zeer lekker gegeten en goede bediening

Gilberte
Reviewed on: 25/07/2019
Gilberte recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellig restaurant, mooi verzorgde schotels,...

Gezellig restaurant, mooi verzorgde schotels, vriendelijke vlotte bediening en heel goede gerechten, allebei iets anders besteld (vol au vent en gentse waterzooi) superlekker, ik raad dit adresje zeker aan !

Arthur
Reviewed on: 22/07/2019
Arthur recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer vriendelijk en gedienstig....

Zeer vriendelijk en gedienstig.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below