Reviews for Cafe De Paris

98 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.5
98 reviews
date score
roland
Dined on: 19/04/2018
roland recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

waren daar voor de lunch met een bongobon....

waren daar voor de lunch met een bongobon. Werden zeer vriendelijk ontvangen. Het eten was zeer lekker, de stoverij is een absolute aanrader. Alhoewel ze niet op de kaart stond voor bongo hebben we ze toch gekregen. Ga er zeker nog terug.

Joeri
Dined on: 12/04/2018
Joeri recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Klein maar gezellig en sfeervol. Zeer lekker...

Klein maar gezellig en sfeervol. Zeer lekker eten. Voldoende tijd tussen de verschillende gangen. Een aanrader!

Anita R.
Dined on: 31/03/2018
Anita R. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Hartelijke ontvangst, lekker eten, de grote...

Hartelijke ontvangst, lekker eten, de grote eter zal niet met honger naar buiten gaan, meer dan genoeg..

Hugo D.
Dined on: 05/11/2017
Hugo D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Enkele minpunten: - Wij hadden nog maar net...

Enkele minpunten: - Wij hadden nog maar net één slok gedronken van ons aperitief en ons voorgerecht was daar al (beter zou zijn een klein hapje of iets in die aard) en een korte pauze tussen het aperitief en het voorgerecht. - De kok kan blijkbaar geen steaks (chateaubriand) bakken. Want mijn vrouw vroeg een bleu -chaud- en kreeg een zeer, zeer, bien cuit gebakken steak. Ikzelf een saignant en die was ook bien cuit. Terloops in de zaak waren ook nog andere klanten die niet tevreden waren over de bakwijze (wijzelf hebben ter plaatse daar geen opmerkingen over gemaakt omdat wij ons niet wilden aanstellen en er een scene van maken). - De chocoladesaus bij de Dame Blanche was niet warm, kwam dus uit een bus, evenals de slagroom. - Zeer steile en gevaarlijk trap om naar het toilet te gaan (niet te doen voor oudere of minder mobiele klanten als u het mij vraagt) - Om de haverklap ging de voordeur open om mensen te bedienen op het terras (aangezien er geen sasdeur aanwezig is en het tamelijk koud was buiten, op de dag dat wij aanwezig waren, wordt dit als zeer onaangenaam ervaren door de klant. - In de zaak zelf zaten bijna allemaal " Bongo " gebruikers, dat komt nogal onpersoonlijk over (zeker met de strakke uurregeling dat men er via het reservatiesysteem op nahoudt. Toch nog enige pluspunten: - Mooi interieur, maar volgens mij iets te klein (de klanten zitten nogal dicht op mekaar) - Aangepaste en relax muziek tijdens het eten - De huisgemaakte kaaskroketjes waren zeer lekker

Dimitri V.
Dined on: 08/10/2017
Dimitri V. recommends this restaurant for: Couples

We kregen het gevoel dat we er niet welkom...

We kregen het gevoel dat we er niet welkom waren want ze wouden om 20u al sluiten. Onze dranken waren ze vergeten. De houding van de bediening was niet gemotiveerd om te werken. Het eten kwam veel te snel op mekaar. De rekening klopte niet en de algemene orde en netheid liet te wensen over. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Pascale M.
Dined on: 04/09/2017
Pascale M. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bongo voor 2 een goede gelegenheid voor dagje...

Bongo voor 2 een goede gelegenheid voor dagje uit in Gent met vrienden. Goede reviews gelezen over Café de Paris dus daar gaan eten. Goede keuze gemaakt. Garnaal en kaaskroketten zijn super lekker. Ook de hoofdschotel was lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bedrag bongo bon werd mee verrekend in totaal, we konden dus kiezen wat we aten en dat vond ik top. Volgende keer nog een een bezoekje waard.

Janik D.
Dined on: 26/08/2017
Janik D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede prijs/kwaliteitsverhouding vriendelijke...

Goede prijs/kwaliteitsverhouding vriendelijke uitbater

Johan
Dined on: 25/08/2017
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

de Bongobon was zijn geld waard...

de Bongobon was zijn geld waard

Rita D.
Dined on: 22/08/2017
Rita D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ligt héél mooi op de Vrijdagmarkt in het histor...

Ligt héél mooi op de Vrijdagmarkt in het historische gedeelte van de Stad Gent. De tafel was gereserveerd. De wachttijd was kort. Het eten was lekker. Vriendelijke bediening.

Roger V.
Dined on: 10/08/2017
Roger V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Geen verfijnde maar wel degelijke keuken. Meer...

Geen verfijnde maar wel degelijke keuken. Meer dan voldoende

date score