Kitchen
Budget
€€
Closing days
Sunday, Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Erwin
Reviewed on: unknown

Zeer goede kwaliteit vis, erg vers. De sashimi...

Zeer goede kwaliteit vis, erg vers. De sashimi waren erg divers met soorten die je op vele andere plaatsen niet krijgt (waar het meestal beperkt is tot tonijn, zalm en tijgergarnaal). Echte miso soep, geserveerd in een houten kommetje zonder lepel, zoals het op japanse wijze hoort (je drinkt aan de kom en gebruikt de stokjes om de inhoud uit te 'lepelen'). De eetstokjes lagen zelfs volgens japanse wijze vooraan de tafelrand en niet rechts op zijn westers. Details, maar een teken dat de uitbaters (geen japanners trouwens) zeer begaan zijn met de echte japanse keuken. Absolute aanrader. Verwacht je voor deze delicatesse wel aan de prijzen van een culinair restaurant. Het is niet bepaald een doorsnee 'sushi bar', maar toch een beetje te prijzig soms. 5,5 euro voor een Kirin waar dat elders 3,5 a 4 is.

sara
Reviewed on: unknown

Na een goede stadswandeling in Gent (we zijn...

Na een goede stadswandeling in Gent (we zijn niet van daar) hebben we een tafeltje geboekt bij Amatsu. We hebben er een heerlijke sashimi/sushi menu genomen en die was heerlijk. Lekker biertje erbij en de avond was compleet! Het kader is authentiek, de service zeer vriendelijk en de kok begaan met z'n vak, want hij komt ook aan ieder tafeltje vragen of alles naar wens is. De prijs is standaard voor een Japans restaurant (waren met z'n tweeën 100€ kwijt). Zeker een aanrader.

INGE
Reviewed on: unknown

Op een zonnige zomeravond streken wij neer...

Op een zonnige zomeravond streken wij neer op het terras van deze Japanner. Niettegenstaande de mooie avond, bleef de sfeer naar onze mening koel. De maaltijden waren lekker en mooi gepresenteerd, zonder meer .. en van een restaurant in deze prijscategorie verwacht je toch net dat ietsje meer.

Daniel
Reviewed on: unknown

Niet goedkoop, maar... van begin tot eind zeer...

Niet goedkoop, maar... van begin tot eind zeer lekker. De rauwe vis was vers! Zeer vers. Bediening is een beetje onzeker, misschien ook de bedoeling. Wel vriendelijk en ze de meiden weten wat er geserveerd wordt. Enig minpuntje: het bijvullen van de glazen... het was duidelijk dat de wijn vlug moet worden opgedronken zodat een tweede fles besteld wordt. Kwaliteit: zeer goed

Marjon
Reviewed on: unknown

Uitstekende keuken! Heel pure smaak, super...

Uitstekende keuken! Heel pure smaak, super verse vis. Wij hadden gekozen voor het Sushi & Sashimi menu. Dit was niet goedkoop, maar zowel de kwaliteit als de kwantiteit was super. De prijs/kwaliteit verhouding is zeker inorde. Een echte aanrader!

All reviews of this restaurant