Reviews for Fabula Rasa

79 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.9
79 reviews
date score
Joyce C.Cordier
Joyce C.recommends this restaurant for:
Reviewed on 12/07/2017

Heel lekker eten. We waren met een grote groep...

Heel lekker eten. We waren met een grote groep en zijn allemaal tegelijkertijd bediend. Eerlijke prijs en kwaliteit van eten.

SaartjeVandenbroucke
Saartjerecommends this restaurant for:
Reviewed on 12/07/2017

Lekker eten, goeie service Enkel jammer van...

Lekker eten, goeie service Enkel jammer van de slechte akoestiek..

TineTaillieu
Tinerecommends this restaurant for:
Reviewed on 02/07/2017

-...

-

ThomasVandromme
Thomasrecommends this restaurant for:
Reviewed on 13/05/2017

Heel tevreden over de vriendelijke, vlotte...

Heel tevreden over de vriendelijke, vlotte en correcte bediening. Hele mooie porties.

DirkBonte
Dirkrecommends this restaurant for:
Reviewed on 07/05/2017

Eerst en vooral ben ik niet echt ontevreden,...

Eerst en vooral ben ik niet echt ontevreden, want globaal gezien hebben we goed gegeten, maar één kanttekeing wil ik toch plaatsen.Twee personen hadden huisgemaakte vol- au -vent besteld en bij nazicht was de kip ver te zoeken maar waren daarentegen de gehaktballetjes wel voldoende aanwezig. Gehaktballen overheersten het gerecht. De geitenkaassalade was niet voorradig, spijtig en toen we vroegen of de chocomousse zelfgemaakt was en bevestigend werd geantwoord was dit ons inzien afkomstig van een voorbereid product. Positief daarentegen was dat er geen meerprijs werd aangerekend voor de extra friet. We vonden het ongepast om dit ter plaatse te melden gezien de drukte van de zaak. Vriendelijke groeten.

WillyDegraeve
Willyrecommends this restaurant for:
Reviewed on 29/04/2017

had mijn klantenkaart vergeten: uitgegeven...

had mijn klantenkaart vergeten: uitgegeven ongeveer 140€ Ik kan die stempels recupereren? Groeten Uw buurman van aan de overkant

KevinMeesters
Kevinrecommends this restaurant for:
Reviewed on 20/03/2017

Leuk eetcafé op een aangename locatie. Parkeerg...

Leuk eetcafé op een aangename locatie. Parkeergelegenheid rondom is schaars, dus best per fiets te komen. Ik heb Gentse stoverij gegeten, heerlijk! Diverse trappisten aan goede prijs. Aanrader!

FrederikHolderbeke
Frederikrecommends this restaurant for:
Reviewed on 15/03/2017

Vriendelijke bediening, lekker eten...

Vriendelijke bediening, lekker eten

date score