Reviews for Fabula Rasa

96 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.6
96 reviews
date score
Alain D.
Dined on: 02/02/2018
Alain D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

ja , super...

ja , super

Tristan V.
Dined on: 02/01/2018

bleek gesloten en over te nemen zijn bij aankom...

bleek gesloten en over te nemen zijn bij aankomst, niet leuk dus

ELS V.
Dined on: 02/12/2017

We stonden voor een gesloten deur en dit restau...

We stonden voor een gesloten deur en dit restaurant is er niet meer. Er hangt een affiche uit: zaak over te nemen.

Mireille
Dined on: 17/11/2017

Fabula Rasa is blijkbaar al een tijdje gesloten...

Fabula Rasa is blijkbaar al een tijdje gesloten maar het reservatiesysteem werkt nog steeds. We kregen een positieve emailbevestiging van onze reservatie maar stonden voor een gesloten deur!

Vinnie M.
Dined on: 27/10/2017

gereserveerd voor 2 maar restaurant was geslote...

gereserveerd voor 2 maar restaurant was gesloten

Maria M.
Dined on: 16/10/2017

was gesloten en over te nemen.......

was gesloten en over te nemen....

Jasper D.
Dined on: 02/10/2017
Jasper D. recommends this restaurant for: Groups

kwaliteit op bord, en kwaliteit van persoonlijk...

kwaliteit op bord, en kwaliteit van persoonlijke benadering Gastheer van niveau

Heleen D.
Dined on: 30/09/2017
Heleen D. recommends this restaurant for: Groups

Zeer lekker gegeten! Bijzonder vriendelijk,...

Zeer lekker gegeten! Bijzonder vriendelijk, wij plannen zeker nog een bezoek aan hun nieuwe zaak 'Het spoorloos perron'.

maarten
Dined on: 27/09/2017

Bij aankomst bleek het restaurant permanent...

Bij aankomst bleek het restaurant permanent gesloten. Dus zou het maar normaal zijn dat het reserveren onmogelijk gemaakt wordt.

Jelle
Dined on: 10/09/2017
Jelle recommends this restaurant for: Couples

spijtig dat het gesloten was ondanks het feit...

spijtig dat het gesloten was ondanks het feit dat ik kon reserveren en er ook nog een bevestiging van gehad heb...

date score