Reviews for Fabula Rasa

61 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.7
61 reviews
date score
EDITH D.
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 19/02/2017
EDITH D.recommends this restaurant for:

Ik had persoonlijk, bij een eerder restaurant...

Ik had persoonlijk, bij een eerder restaurant bezoek aldaar, de grote tafel besteld voor 5 personen voor mijn VERJAARDAG om 19u. Wij komen stipt aan om 19u. Blijkt doodleuk : de tafel was bezet. Wij dus naar boven gestuurd, t was daar fris. Wachten daar mét een aperitief. Slechts 1 klein schaaltje met nootjes notabene. Wachten, wachten, wachten tot ze onze bestelling kwamen opnemen. Komt een juffrouw dan zeggen dat "onze" tafel vrij is. Hup, naar beneden. Intussen was het 20u45 .... én wij hadden nog steeds geen eten. Méér dan 2 u moeten wachten om te "kunnen" eten ... Is dit normaal. Zelfs geen koffietje of apertief GRATIS aangeboden voor het ongemak. Leuk en prettig voor een verjaardag is wel anders, zeker voor mijn gezelschap. NEEN, VOND HET NIET FIJN, ook al ben ik een dikwijls geziene restaurantbezoeker van de Fabula Rasa. Sorry, mensen. Sorry Mia.

Stefanie A.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 11/02/2017
Stefanie A.recommends this restaurant for:

Gezellig en lekker!...

Gezellig en lekker!

Erwin B.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 04/02/2017
Erwin B.recommends this restaurant for:

Fabuka Rasa is zowat het gezelligste eetcafé...

Fabuka Rasa is zowat het gezelligste eetcafé in Gent. Je voelt je er onmiddelijk thuis in een ongedwongen sfeer. Het menu is gevareerd, de prijzen democratisch en de dienstertjes niet op hun mondje gevallen. Verwacht geen chi chi, maar massa's gezelligheid !

yola s.
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 04/02/2017
yola s.recommends this restaurant for:

de bediening is heel attent en correct , en...

de bediening is heel attent en correct , en vriendelijk. bij het dessert waren er wel veel coupes die een stukje glas misten, misschien toch een vervangen.

Stefaan D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 30/01/2017
Stefaan D.recommends this restaurant for:

Een paar minmuntjes... Tafel nog niet beschikba...

Een paar minmuntjes... Tafel nog niet beschikbaar op uur van reservatie, op zich niet zo erg maar ook Ruimte boven nog niet echt warm bij betreden, is verbeterd na een tijdje. Frietjes en kroketten besteld bij eten, frietjes veel te laat gekregen dus niet meer kunnen opeten bij schotel. In onze afrekening was een fout geslopen, een bestelling van een andere klant bleek te zijn aangerekend. Aangezien wij de rekening pas thuis deftig hebben bekeken, treft ons hier ook schuld maar feit blijft dat wij iets van een 4,5 euro te veel hebben betaald. Het eten was wel lekker...

Geert d.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 26/01/2017
Geert d.recommends this restaurant for:

Had online gereserveerd met de vraag om een...

Had online gereserveerd met de vraag om een bepaalde tafel te kunnen reserveren. Ik kreeg snel een persoonlijke mail terug om te bevestigen dat ze dit gingen proberen. En inderdaad, de gevraagde tafel was gereserveerd ! Bijzonder vriendelijke en spontane bediening door iedereen die er werkt. Zeer attent: na de soep vroeg men hoe snel de hoofdschotel mocht komen. Het is echt duidelijk dat men graag heeft dat de klanten het naar hun zin hebben. Het is zeker een aanrader wanneer je graag smakelijk wil eten in een trendy maar ongedwongen omgeving. Eén minpuntje toch... wanneer het een koude winterdag is, zou binnen de verwarming wel hoger mogen.

maggyvan vosselen
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/01/2017
maggyrecommends this restaurant for:

heel gezellig en vlotte, vlugge bediening degel...

heel gezellig en vlotte, vlugge bediening degelijke porties, buikje gevuld

yola s.
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 15/01/2017
yola s.recommends this restaurant for:

Aangename ongedwongen sfeer...

Aangename ongedwongen sfeer

Catharina D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 14/01/2017
Catharina D.recommends this restaurant for:

Heel vriendelijk personeel en vlotte bediening...

Heel vriendelijk personeel en vlotte bediening ook al was het druk

An S.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 11/01/2017

Ik was niet erg tevreden de laatste twee keer...

Ik was niet erg tevreden de laatste twee keer over de service en het eten. Het blijft wel een gezellige plek om met vrienden af te spreken, maar spaghettisaus was vorige keer op croque koud en de burger was niet meer zo lekker als een aantal jaren terug.

date score