Reviews for Pantheon

8 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
8 reviews
date score
placeholder
Guy
Reviewed on: unknown
Guy recommends this restaurant for: Couples

Zeer goed

Uitstekende bediening, lekker eten zeker niet duur, grote porties, en een lekkere koffie achteraf van het huis,een echte aanrader

Frederik
Reviewed on: unknown

Beste Griek in Gent. Nergens anders is de 'feta...

Beste Griek in Gent. Nergens anders is de 'feta au four' zo authentiek Grieks.

Dirk
Reviewed on: unknown

Reserveren in dit restaurant is nodig, er was...

Reserveren in dit restaurant is nodig, er was nog slechts één tafel vrij, van mensen die gereserveerd hadden maar niet kwamen opdagen. Bij de reservatie vroeg een zeer vriendelijke maitre d'hotel van het restaurant of het voor een verjaardag was; inderdaad. Het interieur is niet al te groot, naar schatting 50 zitplaatsen, gezellig en eenvoudig ingericht, met enkele Griekse sfeerelementen; de keuken is half open, met de mater familias aan de kookpotten. Soms kan het er wat luidruchtig zijn, maar meestal blijft het bij een gezellige drukte. Het eten is lekker, verzorgd en voor dit type restaurant zeker boven het gemiddelde; de porties zijn vrij groot; aanrader : de Brochette Pantheon ! Tijdens het wachten werden enkele typische Griekse aperitiefhapjes aangeboden. De maitre d'hotel van het restaurant is duidelijk een Griek maar hij spreekt voortreffelijk Nederlands; hij is ook een drankenkenner, wist over de huiswijn heel wat achtergrondinformatie te geven en bij het degustief, de Metaxa, werden prompt drie verschillende flessen getoond. De ijstaart werd bijzonder gesmaakt door iedereen en werd met een vuurspuwertje geserveerd voor de jarige, aangeboden door het huis. Met een goed gevoel zijn we vertrokken; ook de afrekening was een meevaller; dit restaurant staat nu op het persoonlijke favorietenlijstje van Gentse restaurants die we af en toe wel eens opnieuw zullen bezoeken.

Peter
Reviewed on: unknown

Uitstekende keuken, zeer vriendelijk en zeker...

Uitstekende keuken, zeer vriendelijk en zeker niet te duur voor wat men krijgt. Een aanrader....

Heli
Reviewed on: unknown

Het was de eerste keer dat ik in dit Griekse...

Het was de eerste keer dat ik in dit Griekse restaurant ging eten. Een beetje uit nostalgie : zowel mijn zoon als ikzelf studeerden ooit op het inmiddels opgedoekte Sint-Amandusinstituut vlakbij in de Oude Houtlei. Een echte voltreffer ! Een super-vriendelijke bediening gekoppeld aan meer dan voortreffelijke gerechten bereid door de "mama des huizes" ! We hebben met volle teugen genoten !

Katrien
Reviewed on: unknown

Zeer lekker, goede prijs-kwaliteit verhouding,...

Zeer lekker, goede prijs-kwaliteit verhouding, zeer vriendelijke bediening. Een van mijn favorieten in Gent!!!

kurt
Reviewed on: unknown

Voortreffelijke Griek. Prima prijs/kwalteitsve...

Voortreffelijke Griek. Prima prijs/kwalteitsverhouding. Wel niet zo gezellig. Plat du chef is een aanrader, is meer dan genoeg voor een gemiddelde maag.

INGE
Reviewed on: unknown

Geen hoogstaande gastronomie, maar prijs-kwalit...

Geen hoogstaande gastronomie, maar prijs-kwaliteit de beste dagschotel in Gent.

date score