Reviews for Eetkaffee Multatuli

775 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
775 reviews
date score
Mathias
Reviewed on: unknown

Eten in orde, maar daar bleef het ook bij

Wij gingen eten in groep. Ondanks het feit dat het eten op zich wel lekker was, waren de service en setting ondermaats. - Doordat we in groep waren werden we gedwongen van voor drank een dure "a volonté" drankenformule te nemen. Zo moet zelfs een bob minstens 9,5 euro betalen voor twee glazen water er een thee. Wil je iets alcoholisch drinken betaal je sowieso 14,5. Bovendien werd onduidelijk gecommuniceerd wanneer het "a volonté" programma afgelopen was waardoor de laatste bestelling drank als supplement op de rekening kwam. Dit werd echter wel gecorrigeerd, maar had niet mogen gebeuren. - De bestelling met de koffie en thee werd zonder meer aan de kop van de tafel gedropt met de mededeling "zelf te verdelen". Hierbij vergaten ze nog te vermelden "zoek eerst zelf uit wat wat is en voor wie het is". Kortom onpersoonlijk en ondermaats als service waar toch wat voor betaald moet worden. - Tenslotte was de locatie zeer luidruchtig met de nodige galm. Dit was zelfs van die aard dat verschillende gezelschappen van elkaar vonden dat ze te luidruchtig waren. Wat mij betreft geen aanrader.

Liselot
Reviewed on: 31/07/2019
Liselot recommends this restaurant for: Groups

Het eten was echt niet vers klaar gemaakt....

Het eten was echt niet vers klaar gemaakt. De risotto zwom in het nat, vermoedelijk van hem op te warmen in bouillon ofzo. De saus bij de steak was eerst verkeerd, en toen we de juiste kregen, bearnaise, bleek deze niet vers gemaakt . Toen we bij het afrekenen er iets van zeiden, ontkende de serveerster dat er iets niet vers gemaakt was. Nochtans kwamen wij hier in het verleden meermaals wel lekker vers eten. Het zou de bediening gesierd hebben, moesten ze gewoon toegeven dat er omwille van drukte Gentse feesten anders dan anders gewerkt werd in de keuken. Voorlopig kom ik alleszins niet meer terug

Marianne
Reviewed on: 13/05/2018

de zalm was niet goed doorbakken, binnenin...

de zalm was niet goed doorbakken, binnenin nog rauw, heb er maag- en darmkrampenn van gehad, maar ik heb het pas nadien gemeld, had dit onmiddellijk moeten doen, heb een koffie gekregen ter compensatie

Reviewed on: 06/02/2020
recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

De frieten waren beneden alle peil , ongehoord...

De frieten waren beneden alle peil , ongehoord voor een Belgisch restaurant . Een van de obers zei me dat zachte lenden Holstein een biefstuk uit de rug is en een andere ober zei dat de voornaam van Multatuli Thomas was. Ze was dan bovendien gebelgd to en ik zei dat de voornaam van Dekkers Edward Douwes was.

Suzanne
Reviewed on: 23/09/2019
Suzanne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

- De een was té doorbakken (zelfs niet meer...

- De een was té doorbakken (zelfs niet meer rood vanbinnen) en daardoor absoluut niet lekker. - De frietjes waren ze 2x vergeten. - We wouden nog graag iets drinken bij ons eten, maar we kregen de ober geen enkele keer te pakken. - We vroegen een kaart voor de dessert maar ook deze hebben we nooit gehad. Nochtans komen wij graag bij Multatuli en hebben wij echt al betere ervaringen gehad dan deze keer. We vonden het dan ook heel jammer.

Veerle
Reviewed on: 22/09/2019
Veerle recommends this restaurant for: Groups

Slechte akoestiek in zaaltje voor groepen....

Slechte akoestiek in zaaltje voor groepen. Twee groepen bij elkaar is niet aangenaam.

Dominiek
Reviewed on: 12/09/2019
Dominiek recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten,vriendelijke bediening. Ik vond...

Lekker eten,vriendelijke bediening. Ik vond onze plaats deze keer niet goed: we zaten boven, gepropt met nog een andere tafel, het was moeilijk om recht te staan, we zaten zeer dicht bij die andere tafel, het was zeer luidruchtig... Normaal zitten we beneden en daar vind ik het zo gezellig. Ik wist niet dat we boven zouden moeten zitten. Ik had ruim op voorhand gereserveerd en gedacht dat we een goede plaats zouden hebben. De volgende keer zal ik het expliciet vragen want daar wil ik nooit meer zitten.

Marianne
Reviewed on: 27/08/2019
Marianne recommends this restaurant for: Groups

Absoluut niet lekker van smaak! Geen top ingred...

Absoluut niet lekker van smaak! Geen top ingrediënten en niet smakelijk klaargemaakt. Excuses voor deze commentaar, maar hij is wel eerlijk.

Renee
Reviewed on: 26/02/2019
Renee recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

We kregen de tijd om te dineren binnen 1,5...

We kregen de tijd om te dineren binnen 1,5 uur: voor een groep van 8 personen is dit erg kort en komt niet gastvrij over.

Nele
Reviewed on: 08/12/2019
Nele recommends this restaurant for: Groups

Wij boekten dit restaurant om mijn mama te...

Wij boekten dit restaurant om mijn mama te trakteren omdat ze vaak op onze 3 kinderen past. We hadden er alle vier erg naar uitgekeken. 2 van de 4 bestelden entrecote en die was zelfs met de steakmessen bijna niet te snijden. 1 iemand bestelde varkensvlees en dat werd quasi bleu geserveerd ipv rosé.

date score