Reviews for Fou D'o

1724 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.2
1724 reviews
date score
Betty D.De raedt
Betty D.recommends this restaurant for:
Reviewed on 19/09/2017

Ie voelt...

Ie voelt

DimitriGuminski
Dimitrirecommends this restaurant for:
Reviewed on 19/09/2017

Aangename sfeer, aangenaam ontvangst van de...

Aangename sfeer, aangenaam ontvangst van de zaakvoerder, eten was lekker maar vrij duur pros kwaliteit. Ik en tafelgenoten (met 3) namen stoofvlees met frieten, dessertje en 2 flessen rode wijn (37€) en zaten aan 62€ de man. Wat ik vrij duur vond.

BerniceDe Ganck
Bernicerecommends this restaurant for:
Reviewed on 17/09/2017

Tafeltje gereserveerd voor vier personen, we...

Tafeltje gereserveerd voor vier personen, we waren al met drie aanwezig.De vierde vriendin is binnengekomen en aan de desk is er beweerd dat er geen tafel op mijn naam gereserveerd was, ze hebben haar terug gestuurd! terwijl wij drie daar ak zaten

[anonymous]DE VOS
[anonymous]recommends this restaurant for:
Reviewed on 17/09/2017

Dit restaurant heeft een heel aangenaam en...

Dit restaurant heeft een heel aangenaam en trendy interieur, het personeel is super vriendelijk en het eten is top.

AngelBauwens
Angelrecommends this restaurant for:
Reviewed on 17/09/2017

Lekker eten en goede bediening, enkel jammer...

Lekker eten en goede bediening, enkel jammer dat we geen plaats kregen voor ons tweetjes in het nieuwe veranda gedeelte.

CarolineDe Windt
Carolinerecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/09/2017

Altijd goed ontvangen, vriendelijk, leuke sfeer...

Altijd goed ontvangen, vriendelijk, leuke sfeer en lekker eten en lekkere wijn

Fabienne M.Meulebrouck
Fabienne M.recommends this restaurant for:
Reviewed on 16/09/2017

gezellig interieur, supervriendelijk personeel,...

gezellig interieur, supervriendelijk personeel, eten was lekker en verzorgd !

GuidoCauwenbergh
Guidorecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/09/2017

Gezellig, vriendelijk, snel en accuraat en...

Gezellig, vriendelijk, snel en accuraat en voortreffelijke lunch

GreetDe Smet
Greetrecommends this restaurant for:
Reviewed on 15/09/2017

Fantastisch kader, gezellig interieur en lekker...

Fantastisch kader, gezellig interieur en lekker eten.

Steven T.Thun
Steven T.recommends this restaurant for:
Reviewed on 15/09/2017

In orde!...

In orde!

date score