Reviews for Fou D'o

1423 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.0
1423 reviews
date score
ChristianDe Ganck
Reviewed on 25/05/2017
Christian recommends this restaurant for:

Mooi smaakvol vernieuwd interieur met uitgebrei...

Mooi smaakvol vernieuwd interieur met uitgebreid terras.. vriendelijke en efficiënte bediening ..(h)eerlijke keuken..wat wil je meer???? een topadres..!!

Daniëlle D.Dams
Reviewed on 25/05/2017
Daniëlle D. recommends this restaurant for:

Het is lekker, mooi interieur, personeel zeer...

Het is lekker, mooi interieur, personeel zeer vriendelijk. Echt een echte aanrader!!!

EmmaFrancken
Reviewed on 25/05/2017
Emma recommends this restaurant for:

We komen regelmatig eten in fou d'o. Het was...

We komen regelmatig eten in fou d'o. Het was de eerste keer in de vernieuwde zaak. We merkten enkele kinderziektes op: lang moeten wachten op ons eten. We zijn om 20u toegekomen en aten pas om 22u ons hoofdgerecht. Tegen dan was mijn honger al over. Los daarvan blijft het een topteam en weten we dat dit wel goed komt. Wij blijven komen!

lucde ganck
Reviewed on 25/05/2017
luc recommends this restaurant for:

vlotte bediening ; lekker eten en zoals altijd...

vlotte bediening ; lekker eten en zoals altijd komt de patron persoonlijk aan tafel

HugoHeylbroeck
Reviewed on 25/05/2017
Hugo recommends this restaurant for:

Prima service-zeer vriendelijk-aangenaam -zeer...

Prima service-zeer vriendelijk-aangenaam -zeer ontspannend

EddyNuytinck
Reviewed on 25/05/2017
Eddy recommends this restaurant for:

Het kader is top geworden,het eten en de bedien...

Het kader is top geworden,het eten en de bediening zijn super gebleven.De sfeer is echt chill nu,als het goed weer is waan je je in het zuiden.

Isabelle N.Neyt
Reviewed on 25/05/2017
Isabelle N. recommends this restaurant for:

Lekker eten in een super mooi kader. Goede...

Lekker eten in een super mooi kader. Goede bediening

AlainDe Muynck
Reviewed on 24/05/2017
Alain recommends this restaurant for:

Zijn habitués en altijd OK. Proficiat Alex...

Zijn habitués en altijd OK. Proficiat Alex met uw zeer geslaagde verbouwing !! Alain.

DominiqueBerbiers
Reviewed on 23/05/2017
Dominique recommends this restaurant for:

Prachtig terras. Met smaak gerenoveerd. Vriende...

Prachtig terras. Met smaak gerenoveerd. Vriendelijke bediening. Lekker eten. Goed gelegen.

MyriamVan tornhout
Reviewed on 23/05/2017
Myriam recommends this restaurant for:

Interieur prachtig ingericht , prijs kwaliteit...

Interieur prachtig ingericht , prijs kwaliteit , en er is over tafelschikking goed nagedacht , je hebt als koppel uw privacy

date score