Reviews for Fou D'o

2439 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
2439 reviews
date score
Marie-Laure C.
Dined on: 08/06/2018
Marie-Laure C. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Mooie locatie Vlotte bediening Lekker eten....

Mooie locatie Vlotte bediening Lekker eten.

Emmie B.
Dined on: 01/06/2018
Emmie B. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Mooie locatie langs het water, ruime keuze...

Mooie locatie langs het water, ruime keuze op de kaart, vlotte bediening, iets prijziger qua prijs v/d gerechten, maar dit betaal je graag voor het lekkere eten dat je geserveerd krijgt.

christine a.
Dined on: 23/05/2018
christine a. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

lekker eten, gezellige sfeer; wel wat gehorig...

lekker eten, gezellige sfeer; wel wat gehorig maar dat nemen we er graag bij. Voor de rest prima!

Sven
Dined on: 19/05/2018
Sven recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Teveel lawaai, personeel gelijk opgejaagd wild...

Teveel lawaai, personeel gelijk opgejaagd wild en lang wachten op eten! Geef muj maar oude fou d’o

Rik H.
Dined on: 18/05/2018
Rik H. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ze hadden een uitgebreide keuze op de kaart,...

Ze hadden een uitgebreide keuze op de kaart, lekker eten en een vriendelijke bediening.

elena
Dined on: 17/05/2018
elena recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer mooie zaak. Gezellig en stijlvol zaal...

Zeer mooie zaak. Gezellig en stijlvol zaal interieur, gastvrije ontvangst, vriendelijke bediening. Wij hebben suggesties menu genomen. Was lekkere samengesteld, goed gevarieerd en mooi geserveerd. Ook mooi gezellig terras met zicht op Leie.

Lore
Dined on: 16/05/2018
Lore recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Zoals altijd super goed! Aangename bediening,...

Zoals altijd super goed! Aangename bediening, goed gesoigneerd, heerlijke eten en lekkere wijn!

christine e.
Dined on: 15/05/2018
christine e. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

het interieur is echt verzorgd en we kregen...

het interieur is echt verzorgd en we kregen en stoffen serviet wat wel aangenamer is dan papier de lunch was super verzorgd - de ceviche echt lekker en ook de escalope was zeer goed het dessert van de chef was ook top we komen zeker terug er is nog veel te ontdekken op jullie kaart

stefaan d.
Dined on: 12/05/2018
stefaan d. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We zaten op het terras aan de Leie, wat uiteraa...

We zaten op het terras aan de Leie, wat uiteraard zeer aangenaam was. De bediening was vriendelijk. De kwaliteit van het eten en de wachttijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht konden echter beter...

Fourieka
Dined on: 12/05/2018
Fourieka recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker etenVriendelijk, ontspannen en dog effic...

Lekker etenVriendelijk, ontspannen en dog efficiënte dienst.

date score