Reviews for 't Gents Fonduehuisje

266 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.8
266 reviews
date score
Eveline V.
Reviewed on: 22/10/2018
Eveline V. recommends this restaurant for: Couples

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik...

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik vond het lekker maar nogal eentonig. Er was geen kindermenu beschikbaar voor onze dochter. :-/ Bij de fondue miste ik wat variatie in vlees. Vlees op basis van gehakt vind ik namelijk ook heel lekker bij een fondue en onze dochter ook. :-) De sausjes en de salade die erbij werden gereserveerd waren heel lekker. We moesten wel 5€ extra betalen voor nog een portie sla, dat vind ik er wat over. Het was wel een gezellige avond!

Mariken D.
Reviewed on: 22/10/2018
Mariken D. recommends this restaurant for: Couples

De fondue lucht was om te snijden. Ademhalen...

De fondue lucht was om te snijden. Ademhalen werd moeilijk en alle kleren ruiken nog dagen vies.

Geert D.
Reviewed on: 07/10/2018
Geert D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Omdat goed was één minpuntje als er nog eens...

Omdat goed was één minpuntje als er nog eens klanten binnen komen n'a ons moeten ze niet voorkruipen voor mooie plaats te hebben als dit elders geweest had hij ene tegen zijn ore. Hoop dat de opdienster hem heb aangesproken daarover zoals we gevraagd hebben. Anders van jullie zaak niets te zeggen zou anders geen 4maal komen groetjes.

Stijn
Reviewed on: 06/10/2018

Lekker. Elk jaar opnieuw....

Lekker. Elk jaar opnieuw.

Peter D.
Reviewed on: 01/10/2018
Peter D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Trage bediening...

Trage bediening

Victor V.
Reviewed on: 27/09/2018
Victor V. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Vriendelijke bediening. Heerlijk vlees. Aanrade...

Vriendelijke bediening. Heerlijk vlees. Aanrader.

Patrick
Reviewed on: 15/09/2018
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super gezellige en vriendelijke bediening....

Super gezellige en vriendelijke bediening. Goed eten.zeker een aanrader.wij komen hier zeker nog terug

Ann V.
Reviewed on: 15/09/2018
Ann V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, behulpzaam voor iemand...

Vriendelijke bediening, behulpzaam voor iemand in de rolwagen, klein maar gezellig,prijs kwaliteit goed, fondue was lekker en zeker genoeg met de menu zouden we zeker teveel gehad hebben.

Monique A.
Reviewed on: 26/08/2018
Monique A. recommends this restaurant for: Groups, Kids

Gezellig restaurant. Idee van fondue blijft...

Gezellig restaurant. Idee van fondue blijft leuk.

Trui V.
Reviewed on: 19/08/2018
Trui V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker eten, vriendelijke bediening :)...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening :)

date score