Reviews for Rasoi

31 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
31 reviews
date score
Christine T.
Reviewed on: 14/01/2019
Christine T. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening, rustige omgeving en...

Vriendelijke bediening, rustige omgeving en superlekker eten.

Maya H.
Reviewed on: 16/12/2018
Maya H. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hebben enorm genoten van het lunch buffet....

Wij hebben enorm genoten van het lunch buffet. Ik eet graag Indisch maar ben er nog niet zo mee vertrouwd, en dan is zo'n buffet ideaal. Er was veel keuze en het was allemaal super lekker. Aanrader!

leen p.
Reviewed on: 01/12/2018

Lekker!...

Lekker!

Dirk L.
Reviewed on: 29/11/2018
Dirk L. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Gezellig sfeervol restaurant. Lekkere authentie...

Gezellig sfeervol restaurant. Lekkere authentieke traditionele Indische gerechten met veel keuze. Uitgebreide drankkaart. Vriendelijke bediening en uitleg over het buffet.

Karoline
Reviewed on: 01/11/2018
Karoline recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

1ste keer. Vriendelijke bediening en lekker...

1ste keer. Vriendelijke bediening en lekker eten. We komen zeker terug met vrienden en familie

Tanja
Reviewed on: 21/10/2018
Tanja recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Voor al wie op zoek is naar de betere Indische...

Voor al wie op zoek is naar de betere Indische keuken zit bij Rasoi op het juiste adres. Hier komen wij graag toeven voor een uitgebreid familiediner. We bestellen doorgaans een aantal hoofdgerechten en een reeks groentegerechten als bijgerecht. Het fijne is dat je op deze wijze je smaakpapillen een waaier van sensaties kan laten ervaren, fantastisch. Wat is er leuker als met z'n allen samen te tafelen, gerechten en smaken te delen. Rasoi is niet zo maar een restaurantbezoek, hier kom je "thuis" en krijg je een authentieke veelzijdige familiekeuken aangeboden. A true piece of India in Ghent. Doen!

Merel
Reviewed on: 15/10/2018
Merel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De mensen van het restaurant waren erg vriendel...

De mensen van het restaurant waren erg vriendelijk en het was een aangename keuken om eens van te proeven, voor elk wat wils binnen het Indische aanbod.

Tom D.
Reviewed on: 09/10/2018
Tom D. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Outstanding Indian restaurant in Ghent. I would...

Outstanding Indian restaurant in Ghent. I would suggest to avoid the buffet (which is good but not outstanding) and instead order dishes from the large variety on the menu. They have lots of delicious vegetarian dishes, and everything tastes very authentic! Highly recommended.

placeholder
Rene
Reviewed on: 02/10/2018
Rene recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede service, veel keuze, democratische prijze...

Goede service, veel keuze, democratische prijzen! Ook aangenaam interieur. Ik kom waarschijnlijk nog terug!

Valerie
Reviewed on: 15/09/2018
Valerie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte en aangename bediening, zeer lekker...

Vlotte en aangename bediening, zeer lekker eten en prima prijs-kwaliteitverhouding. Altijd tevreden!

date score