Reviews for Rasoi

35 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
35 reviews
date score
Pascale S.
Reviewed on: 15/02/2019
Pascale S. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker eten en heel...

Vriendelijke bediening, lekker eten en heel schappelijke prijs.

Marie-Elise C.
Reviewed on: 14/02/2019
Marie-Elise C. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Het Buffet is fantastisch om niet te moeten...

Het Buffet is fantastisch om niet te moeten kiezen en heel lekker te eten!

Tom D.
Reviewed on: 10/02/2019
Tom D. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijk personeel en goede locatie. Aangena...

Vriendelijk personeel en goede locatie. Aangenaam geurig geheel. Pittige sauzen, maar met voldoende brood en mangosap valt pikantheid mee. Zeer lekker. Laag plafond in de toiletten

Sofie-Rani D.
Reviewed on: 03/02/2019
Sofie-Rani D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

heel lekker, alles op tijd aangevuld wel teveel...

heel lekker, alles op tijd aangevuld wel teveel gegeten maar het was heerlijk !!!!! goede prijs!

Christine T.
Reviewed on: 14/01/2019
Christine T. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening, rustige omgeving en...

Vriendelijke bediening, rustige omgeving en superlekker eten.

Maya H.
Reviewed on: 16/12/2018
Maya H. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hebben enorm genoten van het lunch buffet....

Wij hebben enorm genoten van het lunch buffet. Ik eet graag Indisch maar ben er nog niet zo mee vertrouwd, en dan is zo'n buffet ideaal. Er was veel keuze en het was allemaal super lekker. Aanrader!

leen p.
Reviewed on: 01/12/2018

Lekker!...

Lekker!

Dirk L.
Reviewed on: 29/11/2018
Dirk L. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Gezellig sfeervol restaurant. Lekkere authentie...

Gezellig sfeervol restaurant. Lekkere authentieke traditionele Indische gerechten met veel keuze. Uitgebreide drankkaart. Vriendelijke bediening en uitleg over het buffet.

Karoline
Reviewed on: 01/11/2018
Karoline recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

1ste keer. Vriendelijke bediening en lekker...

1ste keer. Vriendelijke bediening en lekker eten. We komen zeker terug met vrienden en familie

Tanja
Reviewed on: 21/10/2018
Tanja recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Voor al wie op zoek is naar de betere Indische...

Voor al wie op zoek is naar de betere Indische keuken zit bij Rasoi op het juiste adres. Hier komen wij graag toeven voor een uitgebreid familiediner. We bestellen doorgaans een aantal hoofdgerechten en een reeks groentegerechten als bijgerecht. Het fijne is dat je op deze wijze je smaakpapillen een waaier van sensaties kan laten ervaren, fantastisch. Wat is er leuker als met z'n allen samen te tafelen, gerechten en smaken te delen. Rasoi is niet zo maar een restaurantbezoek, hier kom je "thuis" en krijg je een authentieke veelzijdige familiekeuken aangeboden. A true piece of India in Ghent. Doen!

date score