Reviews for Rasoi

94 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
94 reviews
date score
Shae
Reviewed on: 07/06/2021

No body cares we were sitting there for 15min...

No body cares we were sitting there for 15min and no body comes to check on us even to gave a menu

Lili
Reviewed on: 02/09/2019

Na een bevestiging van reservatie stonden we...

Na een bevestiging van reservatie stonden we voor een gesloten deur. Met de melding uitzonderlijk gesloten. Dit zonder bericht te krijgen van het restaurant terwijl we een eindje van het Genste wonen

Saadia
Reviewed on: 10/11/2019
Saadia recommends this restaurant for: Groups

Personeel heel vriendel...

Personeel heel vriendel

Mayankkumar
Reviewed on: 29/09/2019
Mayankkumar recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

It was a nice experience and atmosphere was...

It was a nice experience and atmosphere was quite good along with good quality food.

Tanja
Reviewed on: 21/10/2018
Tanja recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Voor al wie op zoek is naar de betere Indische...

Voor al wie op zoek is naar de betere Indische keuken zit bij Rasoi op het juiste adres. Hier komen wij graag toeven voor een uitgebreid familiediner. We bestellen doorgaans een aantal hoofdgerechten en een reeks groentegerechten als bijgerecht. Het fijne is dat je op deze wijze je smaakpapillen een waaier van sensaties kan laten ervaren, fantastisch. Wat is er leuker als met z'n allen samen te tafelen, gerechten en smaken te delen. Rasoi is niet zo maar een restaurantbezoek, hier kom je "thuis" en krijg je een authentieke veelzijdige familiekeuken aangeboden. A true piece of India in Ghent. Doen!

Pierre
Reviewed on: 03/05/2017
Pierre recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Graag nog een groter en diverser vegetarisch...

Graag nog een groter en diverser vegetarisch (en veganistisch) aanbod in het buffet! We'd like to see even more vegetarian (and vegan!) dishes among the buffet.

Pascal
Reviewed on: 30/08/2020
Pascal recommends this restaurant for: Groups

Heel vriendelijk en lekker eten...

Heel vriendelijk en lekker eten

Ria
Reviewed on: 19/06/2020
Ria recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker eten, vriendelijke bediening....

Heel lekker eten, vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit zeer goed.

Filip
Reviewed on: 14/03/2020
Filip recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening, gezellig kader Alleen...

Vriendelijke bediening, gezellig kader Alleen het eten, aangeboden in het buffet, mag warmer En de glazen op de tafels waren niet echt proper

Johan
Reviewed on: 30/12/2019
Johan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede prijs/kwaliteit...

Goede prijs/kwaliteit

date score