Kitchen
French 
Budget
€€
Closing days
Sunday, Monday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 14 reviews
Service
Quality
Atmosphere
14 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Henk
Reviewed on: 24/05/2020
Henk recommends this restaurant for: Gastronomy

Sympathieke onthaal, leuk kader en zeer goede...

Een aanrader voor rustig etentje, zeer goede kwaliteit en vriendelijke omgeving

Marie
Reviewed on: unknown

ook tuin...

ook tuin

MOHAMED and FRIENDS
Reviewed on: unknown

de lunch in ferm goed de verrassingsmenu geweld...

de lunch in ferm goed de verrassingsmenu geweldig lekker!

Yvette
Reviewed on: unknown

Een culinair genot van verfijnde gastronomie...

Een culinair genot van verfijnde gastronomie met kwaliteit en versheid van de producten. Ongedwongen tafelen in stijl. Perfecte bediening, vriendelijke sfeer. Een echte aanrader !!

Barbara
Reviewed on: unknown

Wij hebben gekozen voor het verrassingsmenu...

Wij hebben gekozen voor het verrassingsmenu en hebben ons dit absoluut niet beklaagd. We hebben superlekker gegeten en genoten van de attente bediening. Dit restaurant is een echte aanrader. Wij keren zeker terug!

Carine
Reviewed on: unknown

Afgezakt van Turnhout naar het Gentse. Op basis...

Afgezakt van Turnhout naar het Gentse. Op basis van hun website en de reacties van resto.be kozen we Faim Fatale om eens lekker te gaan eten met een select genodigd gezelschap. Onze keuze viel op het verassingsmenu: 2 voorgerechten, hoofdschotel, dessert + wijnen en water voor een zacht prijsje. En inderdaad we hebben ons aangenaam laten verrassen. Prijs kwaliteit uitstekend, gemoedelijke sfeer en zeer vriendelijke bediening. Echt eens proberen!

Yves
Reviewed on: unknown

's Middags gaan eten, luchmenu gekozen (14,5&eu...

's Middags gaan eten, luchmenu gekozen (14,5€). Degelijk en lekker. Erg hangt een prima sfeer in het resaurant, de bediening is aangenaam. Met twee personen gegeten - inclusief drank en koffie - voor 40 euro. Aanrader!

Kathleen
Reviewed on: unknown

Sublieme keuken, vriendelijke bediening en...

Sublieme keuken, vriendelijke bediening en de creativiteit van de chef kok maken dat je hier terugkomt. Supergerechten, elke keer opnieuw iets anders. 1 van mijn favoriete restaurants in het Gentse.

frie
Reviewed on: unknown

Mijn kennismaking met dit restaurant was de...

Mijn kennismaking met dit restaurant was de uitnodiging van mijn werkgever voor het jaarlijkse nieuwjaarsdiner 2009. Ik was aangenaam verrast door de eerlijke gerechten en de vriendelijke bediening. Ik ben er sindsdien nog eens teruggeweest (zelfbetalend), en ook de verhouding prijs/kwaliteit valt goed mee. Mooie en schappelijk geprijsde wijkaart.

Karel
Reviewed on: unknown

Het was enkele jaren geleden dat we dit kleine...

Het was enkele jaren geleden dat we dit kleine restaurant nog hadden bezocht. Blijkbaar hebben de kok en de ober de zaak sinds kort overgenomen en werken ze dus voor hun eigen winkel. We namen het verassingsmenu (40 euro voor vier gangen). Het menu ontgoochelde niet, wel integendeel. Alle gerechten waren waarlijk lekker. De kok slaagt erin op een pretentieloze manier om ingrediënten te laten smaken zoals ze horen te smaken. De knolseldersoep met coquilles was tongstrelend! Ook de bediening zit erg goed. Je krijgt alle service ( je wijn wordt bijvoorbeeld bijtijds bijgeschonken) met de glimlach. We wachten niet meer zo lang om nog eens terug te keren.

All reviews of this restaurant