Kitchen
Thai 
Budget
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.4 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Petra
Reviewed on: unknown

De orchidee is een fijn restaurant als je niet...

De orchidee is een fijn restaurant als je niet zoveel tijd hebt. Heel lekker en betaalbaar eten. Voor een rustige en gezellige avond tafelen, zou ik dit restaurant niet kiezen!

Thomas
Reviewed on: unknown

ideaal voor een snelle betaalbare hap !...

ideaal voor een snelle betaalbare hap !

Ken
Reviewed on: unknown

Ik heb restaurant de orchidee ontdekt via Resto...

Ik heb restaurant de orchidee ontdekt via Resto.be. Het eten is er echt héél lekker. Voor 15 EURO per persoon heb je al een aperitief, soep van de dag, je zelfgekozen groenten met rundsvlees of varkensvlees of kip, met een keuze uit thaïse saus (lekker) zoetzure saus (e.a.) samen voor jou gewokt. Het is er wel zéér druk en het is er niet zo sfeervol. Maar door lage prijs en het lekkere eten mag je daar eigenlijk niet over klagen.

Pascal
Reviewed on: unknown

zeer simpel : je vult een bord met groentjes,...

zeer simpel : je vult een bord met groentjes, je kiest tussen vijf soorten vlees of vis en vijf sausen, en het wordt in de wok klaargemaakt. Het is verzorgd, zeer goedkoop (2 personnen en een karaf wijn voor minder dan twijntig euro), en snel. Ideaal als je geen zin hebt om zelf te koken.

Wodan
Reviewed on: unknown

Het was een aangename verassing hier voor de...

Het was een aangename verassing hier voor de eerste keer terecht te komen. Heel lekker eten, en vanaf 6.50 euro kan je al je buikje rond eten. De beschikbare ruimte is eerder beperkt maar toch gezellig. Je mag zelf je groenten voor de wok uitkiezen en op een bordje scheppen, zoveel je wil, en derna kies je gewoon een van de beschikbare vlees of vis soorten en een van de sausjes, en dat wordt dan voor jou gewokt. Binnen de kortse keren staat er een lekker stomende wokmaaltijd voor je neus, met lekkere rijst. Zeker een aanrader !!! Goedkoop, heel lekker, zeker genoeg, en pal in het centrum van de stad. Ideaal voor stadmensen op het einde van de maand, studenten met low budget, mensen die graag smullen en dat zoveel mogelijk willen doen, en zij die geen geld meer willen uitgeven aan mac DO rommel en liever iets vers en lekker willen eten. Greetz en ga der heen zou ik zeggen :)

Patrick
Reviewed on: unknown

Zeer smakelijk, goede prijs kwaliteit verhoudin...

Zeer smakelijk, goede prijs kwaliteit verhouding, jong publiek.....

Koen
Reviewed on: unknown

Zeer smakelijk, gezond, vers en voldoende,...

Zeer smakelijk, gezond, vers en voldoende, niet duur

Greet
Reviewed on: unknown

Leuke formule voor een snelle, gezonde lunch. ...

Leuke formule voor een snelle, gezonde lunch. 1. je kiest je groenten zelf uit uit een royaal groentenbuffet (10 soorten) 2. je kiest een saus en je vlees (of vis) 3. na een 5-tal minuten wordt een lekker wokgerecht aan tafel gebracht vergezeld van een kommetje rijst. Prijs voor dit alles: 6,5 euro (8,5 euro in geval van vis). Centraal gelegen tussen het Zuid en de Korenmarkt. Ideaal voor een snelle gezonde hap!

Bart
Reviewed on: unknown

Lekker eten, perfect voor een snelle hap......

Lekker eten, perfect voor een snelle hap... Niet duur

severine
Reviewed on: unknown

Is een heel leuk adresje voor wanneer je snel...

Is een heel leuk adresje voor wanneer je snel iets wil gaan eten zonder teveel geld kwijt te zijn. Lekker en goedkoop, toffe formule omdat je zelf je wokgerecht samenstelt. Niet ongezellig maar blijft ook niet bij omwille van het warme interieur. Maar dat is dan ook de pretentie van deze zaak niet.

All reviews of this restaurant