Reviews for Papaya Song

13 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.4
13 reviews
date score
guyde cloedt
guyrecommends this restaurant for:
Dined on: 07/03/2016

OK maar...

Toevallig aangeland in dat restaurantje omdat het geboekte restaurant niet bereikbaar was wegens overvolle Parkings in centrum Gent. Dus een pluspunt is de excentrische ligging. Desondanks vlot bediend en het eten was lekker en voldoende. Wat wel tegenviel is de prijs van de wijn: een zeer bescheiden rosétje dat m.i. hoogstens vijf euro kost werd daar toch aan 32 euro gesleten.

HeliRombaut
Dined on: 12/11/2015

Unieke ervaring maar...

Mijn vrouw, onze zoon en ikzelf (fervente hobbykok) trokken met hoge verwachtingen naar dit restaurant. Onze verwachtingen werden meteen ingevuld: een verfijnde Thaise keuken met subtiele afgemeten smaken. De Thaise 'bouillabaisse' met mosselen, inktvis, scampi, venusschelpen, witvis, citroengras, koriander, limoen, chili en gember was een voltreffer. Minpuntje: de prijzige wijnkaart : '32€ vragen voor een gewone Côtes de Provence Rosé vind ik erover! Voor de rest niks op aan te merken. Oh ja, in een Thais restaurant verwacht je Oosterse muziek en geen Jean Ferat, Brassens of Engelse tophits! Toch voldaan buitengegaan.

JurgenDe Cuypere
Dined on: 16/06/2009

Heel lekker thais en absoluut niet duur....

Heel lekker thais en absoluut niet duur.

HannesDebruyne
Dined on: 11/01/2009

Lekker en gezellig restaurant, vlot bereikbaar....

Lekker en gezellig restaurant, vlot bereikbaar. Ongedwongen sfeer. Mijn koude schotel was een vernieuwende sensatie voor mij: tegelijk koud en toch heel heet, ik proefde het Verre Oosten.

John Bamberg
Dined on: 19/05/2007

Het beste Thaise restaurant in België! Goeie...

Het beste Thaise restaurant in België! Goeie prijs en echt Thais. Je moet er eens proberen.

wimpopieul
Dined on: 21/04/2006

Nr 1 thai in het Gentse !...

Nr 1 thai in het Gentse !

LouisDe Meyer
Dined on: 21/02/2006

Een zeer goed en aangenaam restaurant. Vlotte...

Een zeer goed en aangenaam restaurant. Vlotte en vriendelijke bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

KimMunnecom
Dined on: 10/10/2005

Wij zijn 7/10 vrijdag komen eten en ik moet...

Wij zijn 7/10 vrijdag komen eten en ik moet zeggen dat het eten heel lekker was. En de bediening zeer vriendelijk. bedankt!

markhebbelinck
Dined on: 20/09/2005

De commentaar van onze jonge vriend Kristof...

De commentaar van onze jonge vriend Kristof is duidelijk gebaseerd op een geringe kennis van de betere keuken of ingegeven door het 'hippe' gehalte en de daarbij horende 'in crowd' . Het eten is er inderdaad goed maar niet de prijs en bediening. Je kan natuurlijuk altijd discussiëren over prijs/kwaliteit en inderdaad lijkt Johan me een aanhanger van het 'als het duur is is het ook goed' principe. Misschien eens een degelijke frituur proberen wie weet opent er geen wereld voor je !

JohnStevens
Dined on: 01/08/2005

Hier kan men in al zijn eenvoud genieten van...

Hier kan men in al zijn eenvoud genieten van culinaire hoogstandjes. In het leven vind je zeldzame momenten van puur genot....dit was zo een zeldzaam moment. Streling voor het oog èn de tong, hartelijk dank, uit de grond van mijn maag! John S.

date score