Reviews for Van Der Valk Hotel Drongen

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Reviewed on: 25/02/2020
recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Wij hadden gereserveerd voor 8 personen, er...

Wij hadden gereserveerd voor 8 personen, er stonden 2 tafels van 4 personen klaar met een bordje gereserveerd op, beetje jammer toch als je aan 2 tafels moet zitten en de groep verdeeld wordt, wij hebben zelf de tafels bij elkaar moeten schuiven om samen te kunnen zitten.

berlinde
Reviewed on: 25/02/2020
berlinde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker ontbijt misschien extra glazen voorzien...

lekker ontbijt misschien extra glazen voorzien

Timothy
Reviewed on: 25/02/2020
Timothy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Uitgebreid ,gezellige sfeer......

Uitgebreid ,gezellige sfeer...

Reviewed on: 24/02/2020
recommends this restaurant for: Groups, Kids

Ontbijtbuffet, lekker, grote keuze! Een klein...

Ontbijtbuffet, lekker, grote keuze! Een klein minpuntje, lange wachtrij aan de koffie-automaat.

luc
Reviewed on: 20/02/2020
luc recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

kwaliteit van maaltijden zeer goed....

kwaliteit van maaltijden zeer goed.

peggy
Reviewed on: 17/02/2020
peggy recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Vriendelijk onthaal. Ruime keuze van buffet....

Vriendelijk onthaal. Ruime keuze van buffet. Ook heel kindvriendelijke lekkernijen zoals de donuts. Lekker vers fruitsap. Veel volk maar toch rustig. Wij komen zeker terug!

Els
Reviewed on: 15/02/2020
Els recommends this restaurant for: Price/quality

Ruime keuze voor ontbijt Rustige omkadering...

Ruime keuze voor ontbijt Rustige omkadering om te eten

kim
Reviewed on: 12/02/2020
kim recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

gezellig, ruime keuze van buffet, genoeg tijd,...

gezellig, ruime keuze van buffet, genoeg tijd, privacy, vriendelijk ontvangen en bediend. We komen zeker terug!

griet
Reviewed on: 10/02/2020
griet recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening en een zeer ruime keuze...

Vriendelijke bediening en een zeer ruime keuze aan het buffet. Bij de reservatie meegedeeld dat mijn dochter gluten intolerant was. Zonder extra vraag werden enkele glutenvrije producten aangeboden zonder meerprijs.

Alex
Reviewed on: 10/02/2020
Alex recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Het is een mooie locatie om in familieverband...

Het is een mooie locatie om in familieverband samen te zitten. het ontbijt was zeer gevarieerd en lekker. De kinderen vinden daar gemakkelijk hun draai en je kan zeggen dat het wel kindvriendelijk is.

date score