Reviews for Pietje Pek

9 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.7
9 reviews
date score
ritaverschatse
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 26/03/2015

De eerste keer, maar zeker niet de laatste.....

zaterdag 21 maart 2015 Lunch - gekozen voor de bouillabaisse - en dat bleek een topper te zijn ! recht van het vuur geserveerd in gietijzeren pot - een zalig aroma en een verrassing onder het deksel ! Heerlijke (vooraf gesmeerde) toast en een voortreffelijke rouille brachten het geheel tot een subliem gerecht ! Echt eentje om voor terug te keren.... Eén minpuntje ... bij gepruts aan schaaldieren is een (citroen)vingerdoekje onontbeerlijk.. Ook een pluim voor de vriendelijke bediening.

isabelveirman
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 06/02/2015

niet op zondagavond toch...

voor de tweede keer gaan eten bij pietje pek op zondagavond, terug bijna alles op van de suggestie kaart. Dan moeten ze de suggestie kaart niet meer voorstellen! Aangezien we toch vis wilden eten kregen we als optie vispannetje maar de puree was dan wel weer op. we moesten er dus kroketten bij eten. Eigenlijk niet erg naar mijn zin, maar ja... We kregen een grote brede vispan en er moest zalm en nog vanalles inliggen maar het was maar één soort vis, uitgedroogde of lege mossels bijna geen saus zodat de vis eraan plakte en de overschot van kreeft brol, krabben en poten van de suggestie menu erop gesmeten waar er dus niks in zat, de irish koffie was het best maar we waren toch meer dan 94 euro kwijt. toch veel geld en makkelijk verdient voor niks op je bord! sorry maar we staan zelf in de horeca, dit was ondermaats, schandalig! Enkel de bediening van Cloë maakte wel wat goed maar voor het eten daar zien ze ons nooit meer terug....

VelhoGuloso
0 Favorites
1 Review

aangenaam verrast

Over de kwaliteit/prijs kunnen we tevreden zijn (6 oesters top-kwaliteit smaak uitstekend/ Chateaubrilland puur / Irish koffie voor prijs 38,-euro ). Het kader is niet bepaald uitnodigend voor een table à deux, maar de vriendelijke en sympathieke bediening maakt dit meer dan goed.

PascalDe Neef
0 Favorites
1 Review

om terug te keren

lekker, ruime keuze, meer dan voldoende, heerlijke vleesgerechten en volgens partner lekkere mossels. vriendelijk personeel,

placeholder
KarenVan Landeghem
0 Favorites
1 Review

Tegen alle verwachtingen in

Het restaurant werd me door mijn zus aangeprezen. We bestelden een aperitief, die twee keer werd geserveerd. Ondanks het weinige volk. De rest van de avond werd de drank dubbel geserveerd en telkens door ons de tweede keer geweigerd. Ik bestelde zeewolf. Heb ik al vaker in restaurants besteld, maar deze werd geserveerd in volledige vis, enkel het oog ontbrak. Nog niet meegemaakt. Deze moest op mijn beperkte bordje nog gefileerd worden en de graten moest ik nog ergens kwijt. Er werd hiervoor geen apart tafelvuilbakje voorzien. De frietjes waren lekker, de groenten eerder beperkt. Ik zou het restaurant aan niemand aanraden en ga zelf absoluut niet meer terug.

franssmet
0 Favorites
1 Review

Wie kan genieten van een stevige maaltijd is...

Wie kan genieten van een stevige maaltijd is bij Pietje Pek zeker op het juiste adres. De gerechten zijn rijkelijk en smakelijk. De bediening is vriendelijk en vlot. Met honger buitengaan is nagenoeg onmogelijk! De ingrediënten zijn dagvers waardoor soms niet alles op de kaart beschikbaar is. Een echte aanrader voor een lekker pretentieloze keuken.

netwalkernetwalker
0 Favorites
1 Review

een simpel en gezellig rest met een goeie servi...

een simpel en gezellig rest met een goeie service en een lekkere belgiese keuken.enig minpunt is de krappe plaats om te zitten.

StijnBaert
33 Favorites
40 Reviews

Té druk, té duur en té commercieel. Kortom,...

Té druk, té duur en té commercieel. Kortom, dit is prima voor een snelle hap met collegas of met kinderen maar niet geschikt om rustig te tafelen.

TomVanhoutte
1 Favorites
1 Review

Lekker, voldoende en zeker niet duur, kortom:...

Lekker, voldoende en zeker niet duur, kortom: een aanrader.

date score