Reviews for Pietje Pek

83 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
83 reviews
date score
Annie
Reviewed on: 07/10/2019
Annie recommends this restaurant for: Couples

Superlekker gegeten. Vriendelijke bediening....

Superlekker gegeten. Vriendelijke bediening. Wachttijd viel goed mee ook al was het er druk. Gezellig zitten, wel lawaaierig. Minpuntje : als je een hoofdgerecht van 30€ besteld en je vraagt een portie fritten bij, dat je hier dan nog eens 2€ extra voor moet betalen. Ook geen groenten gekregen bij onze hoofdgerechten ( vispanneke en scampi’s).

Guy
Reviewed on: 28/09/2019
Guy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het was goed!...

het was goed!

Charles
Reviewed on: 26/08/2019
Charles recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

zeer goed...

zeer goed

Marnix
Reviewed on: 24/08/2019
Marnix recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekkere steak, kipbrochette en gebakken...

Heel lekkere steak, kipbrochette en gebakken paling. Zeer vriendelijke bediening door zo een lief klein madammeke met kort blond haar. Top !

jaap
Reviewed on: 18/08/2019
jaap recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vlotte reservering ontspannen sfeer missen...

Vlotte reservering ontspannen sfeer missen de warme groentes die er voorheen wel waren 8

Sylvie
Reviewed on: 11/08/2019

Wij hadden gereserveerd voor 6 personen op...

Wij hadden gereserveerd voor 6 personen op 10/8, komen daar toe en gesloten. Nooit verwittigd !

ESTELLA
Reviewed on: 30/07/2019

stonden voor een gesloten deur rede vakantie...

stonden voor een gesloten deur rede vakantie vanaf 22/7

marnix
Reviewed on: 14/07/2019
marnix recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte bediening. Super vriendelijk ....

Vlotte bediening. Super vriendelijk .

martine
Reviewed on: 14/07/2019
martine recommends this restaurant for: Groups

Bij Pietje Pek ben je altijd gelukkig! Hier...

Bij Pietje Pek ben je altijd gelukkig! Hier vind je de beste mosselen van de streek! En de de ontvangst is er fantastisch! Wij zijn er al lang van overtuigd! Groetjes, Martine

placeholder
Koenraad
Reviewed on: 07/07/2019
Koenraad recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prijs-kwaliteit heel goed. Verzorgde gerechten!...

Prijs-kwaliteit heel goed. Verzorgde gerechten!!!

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below