Reviews for Pietje Pek

60 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
60 reviews
date score
Bernard
Reviewed on: 18/03/2019
Bernard recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Kwaliteit van het vlees was super. Reuzebrochet...

Kwaliteit van het vlees was super. Reuzebrochet en Ierse steak smolten als boter in de mond. Ook de warme groentjes en de vers gemaakte mayonaise waren heel lekker. Juist heel spijtig dat er geen bankcontact/visa aanwezig is om te betalen.

annemie c.
Reviewed on: 04/03/2019
annemie c. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

goede bediening...

goede bediening

kristof b.
Reviewed on: 24/02/2019
kristof b. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte bediening Lekker gegeten....

Vlotte bediening Lekker gegeten.

Patrick
Reviewed on: 18/02/2019
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Te luidruchtig. Je kan gesprekken naast jou...

Te luidruchtig. Je kan gesprekken naast jou gewoon meeluisteren. Te veel tafels in kleine ruimte.

Michiel
Reviewed on: 10/02/2019
Michiel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel aangename en spontane bediening. De keuken...

Heel aangename en spontane bediening. De keuken liet een paar kleine steekjes vallen maar de zaal ving deze perfect op. Het eten zelf was kwaliteitsvol.

Els D.
Reviewed on: 27/01/2019
Els D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

prijs/kwaliteit dik in orde mega lekkere scampi...

prijs/kwaliteit dik in orde mega lekkere scampi's van de chef , zeer vlotte bediening en wij komen zeker terug

Liselore
Reviewed on: 26/01/2019
Liselore recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede prijs-kwalitietverhouding. De groentjes...

Goede prijs-kwalitietverhouding. De groentjes bij de vleesschotels zijn eerder beperkt (enkel warm terwijl een fris slaatje niet zou misstaan). Vriendelijke en vlotte bediening. Zorg dat je voldoende cash bij je hebt want je kan hier niet met de kaart betalen...

Janik C.
Reviewed on: 21/01/2019
Janik C. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, goede service...

Lekker eten, goede service

Raymond C.
Reviewed on: 13/01/2019
Raymond C. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer vriendelijke mensen een paar kleine puntje...

Zeer vriendelijke mensen een paar kleine puntjes Bij de kreeft mag er wel een pincetje liggen als ook een vochtig doekje bij We komen terug

katelijne D.
Reviewed on: 13/01/2019
katelijne D. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Alles prima in orde!...

Alles prima in orde!

date score