Reviews for Pietje Pek

85 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
85 reviews
date score
Sylvie
Reviewed on: 11/08/2019

Wij hadden gereserveerd voor 6 personen op...

Wij hadden gereserveerd voor 6 personen op 10/8, komen daar toe en gesloten. Nooit verwittigd !

ESTELLA
Reviewed on: 30/07/2019

stonden voor een gesloten deur rede vakantie...

stonden voor een gesloten deur rede vakantie vanaf 22/7

placeholder
Erika
Reviewed on: 11/08/2018

In de vele jaren dat wij al klant zijn bij...

In de vele jaren dat wij al klant zijn bij Pietje Pek, is deze avond de eerste keer dat we absoluut ontgoocheld waren. Wij hadden een tafeltje binnen gereserveerd en toen we aankwamen moesten we op het terras, tussen de vele rokers, plaats nemen omdat het binnen volledig volzet was. Dit hadden wij helemaal niet gereserveerd. Wij bestelden mossels en scampi maison. Op zich niets verkeerd met het gerecht, maar de frietjes kwamen pas toen onze maaltijd reeds op was. Mosselsaus werd helemaal niet geserveerd. Het water dat we hadden besteld werd ook niet gebracht. En excuses waren al helemaal uit den boze. Voor mij is het na al die jaren als heel tevreden klant, volledig gedaan met Pietje Pek !!!

luc c.
Reviewed on: 21/05/2018
luc c. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

de asperges van mij partner waren niet zachtgek...

de asperges van mij partner waren niet zachtgekookt en niet genoeg met pezo gekruid,de aperitief van het huis met drie ijsblokken in en een te klein cocktailglas,was lekker maar te duur voor zo'n mini-inhoud,verder het niet hebben van bankcontact betalingssysteem is ook niet meer van deze tijd,slaatje met garnaalkroketten was wel lekker,alsook de frietjes

Patrick
Reviewed on: 18/02/2019
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Te luidruchtig. Je kan gesprekken naast jou...

Te luidruchtig. Je kan gesprekken naast jou gewoon meeluisteren. Te veel tafels in kleine ruimte.

Griet
Reviewed on: 13/10/2017
Griet recommends this restaurant for: Groups

Absoluut niet proper Niet te vriendelijk Veel...

Absoluut niet proper Niet te vriendelijk Veel te duur Gedeeltelijk niet vers tot slecht Hergebruikte voeding????

placeholder
Christianne
Reviewed on: 31/07/2017
Christianne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

eten was zeer lekker / zeer vriendelijke bedien...

eten was zeer lekker / zeer vriendelijke bediening / 1 minpunt je mag op de menukaart best vermelden dat men niet met de kaart kan betalen / wij komen zeker terug

Veronika
Reviewed on: 20/10/2019
Veronika recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten Bediening niet altijd even vlot Gev...

Lekker eten Bediening niet altijd even vlot Gevraagd om niet aan de keukendeur te zitten , er werd rekening mee gehouden

Peter P.
Reviewed on: 23/07/2018
Peter P. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ondanks het lekkere eten was de wachttijd voor...

Ondanks het lekkere eten was de wachttijd voor de mossels toch wat TE lang. Wel een zeer vriendelijke (mannelijke) ober wat van één meisje niet kon gezegd worden. Al bij al was het een gezellig gezelschap op het terras, wat ook belangrijk is!

annemie c.
Reviewed on: 04/03/2019
annemie c. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

goede bediening...

goede bediening

date score