Reviews for Hotel De Lourdes

2 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.7
2 reviews
date score
placeholder
Bram
Reviewed on: 12/10/2017

Ideale stop na een wandeling

Gezellig restaurant op een leuke en aangename locatie. Eten was héél lekker. Vlotte en vriendelijke bediening. Ik kom hier zeker terug!

Hannelore
Reviewed on: unknown

vandaag gaan eten voor mijn verjaardag en mama...

vandaag gaan eten voor mijn verjaardag en mama kreeg een verkeerd hoofdgerecht voorgeschoteld en moest dit opeten, kon niet veranderd worden in haar gevraagde hoofdschotel, zou te veel tijd in beslag nemen. Nog nooit zoiets meegmaakt op restaurant, we zouden een koffie krijgen maar mama heeft vriendelijk bedankt. Ik stel voor dat diegene die de bestelling opneemt tenminste de tijd neemt om te luisteren naar wat de klanten bestellen om zo het juiste te kunnen doorgeven aan de keuken en niet zomaar snel vragen wat we willen eten en als we nog niet uitgesproken zijn al weglopen. Idem dito voor aperitief, roepen vanaf de andere kant van de zaal wat papa wou drinken, want dat had ze ook niet goed gehoord blijkbaar. Ik zou ook graag eerst een apritief bestellen en dan rustig de kaart bekijken en beslissen wat ik wil eten en niet zomaar iets voorgeschoteld krijgen. Echt jammer, niet voor herhaling vatbaar.

date score