Reviews for De Klosse

14 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.0
14 reviews
date score
Bart R.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 27/06/2016

Timothy V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 26/06/2016

De bediening was zeer goed, maar het eten was...

De bediening was zeer goed, maar het eten was niet wat we van een gastronomisch restaurant verwacht hadden. Vooral het hoofdgerecht was wat flauw van smaak. De prijs van de dranken was ook aan de hoge kant.

Alex D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 25/06/2016

De kwaliteit van de producten was goed en de...

De kwaliteit van de producten was goed en de bereidingen waren super lekker. Juist enkele tips om de hele ervaring nog beter te maken : bij binnen komen vraagt me naar een aperitief, maar er is nergens een kaart of een lijst te bespeuren van wat aanwezig is of niet, dus is het een beetje gokken. Misschien beter zeggen wat er aanwezig is of lijstje maken. En als 2e tip, als men de wijn brengt is het misschien best een beetje uitleg te geven over de wijn, streek, druifsoort, welke toetsen de wijn heeft, dat maak de diner ervaring nog rijker. Als laatste de koekjes bij de koffie samen brengen met de koffie en niet nadien, we waren hadden de 2e koffie op toen pas de koekjes kwamen, dat was beetje laat. Zoals is zei, dit zijn maar tips.

Melissa R.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 24/06/2016

vriendelijk, aangenaam tempo, lekker eten en...

vriendelijk, aangenaam tempo, lekker eten en drinken

Yannick m.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 23/06/2016

het was lekker, verzorgd en beleefd, alleen...

het was lekker, verzorgd en beleefd, alleen iets te lang wachten soms.

c
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 22/06/2016

Not totally dissatisfied, but I would not go...

Not totally dissatisfied, but I would not go there for a 2nd time. Personnel was friendly ; food was nicely presented on the plate, quite fine, and quite good, but prices of aperitives are too high. The restaurant makes advantage of it. very small proportion of a 'pineau de charentes' = 8€ ! same for a martini. they do not give a pricelist for apero's, so this gives already from the start a bad feeling. And then this is a big surprise when you get the bill at the end. The housewine : very small portion of wine actually in the glass ; there was something in my first glass of water, they too it away, and returned my glass empty (or a new flass), but they did not fill it again with water. So from the bottle of water for which we paid 7 euro (75cl), I lost a complete glass. This is not acceptable.

placeholder
Jean-PierreHerman
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 26/05/2016
Jean-Pierrerecommends this restaurant for:

Uitstekend

Gezllig, vriendelijk en een perfecte keuken. En de prijzen zijn meer dan redelijk. Men wenst dat alle restaurants van deze niveau zouden zijn

placeholder
LaurenceRosseel
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 25/01/2016

Toch een ontgoocheling

De kok kent z'n vak....daar wil ik niet aan twijfelen maar door de besparing op ingrediënten was ons bezoek van vorige vrijdag eerder een gewoon "etentje" dan wel een culinaire ervaring. Het hapje was een glaasje met gemarineerde groentjes, mini stukje gerookte paling en 2 ! grijze garnalen. Voorgerecht was tartare van zalm. Portie was ok maar heel flauw van smaak. Dan een soepje van waterkers met 1! scampi. Gewoon. Als hoofdgerecht een stukje haan in een saus van waterkers! en prei. Op het bord lag een groententaartje met waterkers! alweer, prei en wortel. Dessert was een bisquit van cocos met vanilleijs. Beide waren artificieel op smaak gebracht. Geen verse cocos of vanille te bespeuren. Ik schat de winstmarge op dit menu toch wel op 80%. Ook prijzen voor aperitief/koffie zijn absurd hoog voor het niveau. Huisaperitief (een appelsienwijn) 9€. Fles water van 50cl 15€ !!!!! Een culinaire ervaring voor wie niet veel gewoon is.

MarcMaebe
0 Favorites
9 Reviews

Stijlvol, lekker en verfijnd, voor een eerlijke...

Stijlvol, lekker en verfijnd, voor een eerlijke prijs. Perfecte bediening.

christianaudenaert
0 Favorites
19 Reviews

correcte maaltijden , gezellig kader , vriendel...

correcte maaltijden , gezellig kader , vriendelijke bediening , misschien toch iets te prijzig .

date score