Reviews for De Zwarte Fles

34 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.3
34 reviews
date score
luc d.de wilde
luc d.recommends this restaurant for:
Reviewed on 19/09/2017

lekker eten en goede bediening, enkel de plaats...

lekker eten en goede bediening, enkel de plaats in het restaurant, zéér dicht bij een andere tafel op hogere plaats, liet wat te wensen over.

ChristineVan Parijs
Christinerecommends this restaurant for:
Reviewed on 13/09/2017

Het eten was heel lekker. De bediening is top.....

Het eten was heel lekker. De bediening is top..heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader !

Jonas V.
Jonas V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 13/09/2017

Te kleine porties, zeker in verhouding met...

Te kleine porties, zeker in verhouding met de prijs.

MARLEENSCHEPENS
MARLEENrecommends this restaurant for:
Reviewed on 30/07/2017

Heel vlotte, vriendelijke bediening ! sfeervol...

Heel vlotte, vriendelijke bediening ! sfeervol kader, kortom een chic restaurant , het mag zo verder doen;

DirkWillems
Dirkrecommends this restaurant for:
Reviewed on 28/07/2017

De bediening liet echt veel te wensen over....

De bediening liet echt veel te wensen over. We hebben heel lang moeten wachten voordat we bediend werden en nog langer voordat er afgeruimd werd. Kan veel beter

ann v.verschuere
ann v.recommends this restaurant for:
Reviewed on 23/07/2017

LEKKER ETEN...

LEKKER ETEN

JoostDe Laet
Joostrecommends this restaurant for:
Reviewed on 26/05/2017

Ik had een steak saignant gevraagd, en was...

Ik had een steak saignant gevraagd, en was helemaal doorbakken, volledig! Ze hebben alles wel terug meegenomen maar de frieten waren dan nadien rauw. Had geen zin meer om alles nog eens terug te geven. Champignonsaus: de champignons heb ik niet gevonden, Begeleidende sla/rauwe groentjes was mini mini portie, met onnodige/ niet passende paprikablokjes erbij. Mijn partner had een kleine portie asperges (6 stuks) sneetje zalm en wat saus: 26 euro. Veel te duur voor het gebodene. Geen aanrader.

BrittWollaert
Brittrecommends this restaurant for:
Reviewed on 24/05/2017

Eten was lekker maar bediening kon beter. Lang...

Eten was lekker maar bediening kon beter. Lang wachten, we werden wat over het hoofd gezien.

FienVan Rentergem
Fienrecommends this restaurant for:
Reviewed on 18/05/2017

We waren enorm onder de indruk van de vriendeli...

We waren enorm onder de indruk van de vriendelijke bediening + het eten was heel lekker. We dienden niet lang te wachten, er was zeker voldoende + ook de afsluiter was heel lekker. Wederom voor herhaling vatbaar.

ElsDejonckheere
Elsrecommends this restaurant for:
Reviewed on 12/04/2017

we hebben lekker gegeten....

we hebben lekker gegeten.

date score