Reviews for De Zwarte Fles

42 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.2
42 reviews
date score
EricCarrette
Eric recommends this restaurant for:
Dined on: 31/10/2017

1. kindermenu wordt opgediend 10' na volwassene...

1. kindermenu wordt opgediend 10' na volwassenen (zou omgekeerd moeten zijn) 2. geen borrelnootjes bij apero (andere tafels wel) 3. enkel buitenspeel mogelijkheid; binnen zelfs geen kleurblad & potloden voorzien (en dat voor een "kindvriendelijk" restaurant) 4. bij een steak hoort een steakmes; gelukkig was mijn "seignant" overdone en zacht

miranda S.SEIGNEUR
miranda S. recommends this restaurant for:
Dined on: 20/10/2017

het alcoholvrije aperitiefje van het huis was...

het alcoholvrije aperitiefje van het huis was een frisse alcoholvrije mojito... als hoofdgerecht: de tongrolletjes en het vegi-geitenkaasslaatje met vijgen waren heel lekker en kwamen vlot door. beide gerechten werden geserveerd in een prachtig komvormig bord, doch aangezien de zeteltjes waarin wij zaten heel diep zaten (mss kussentjes voorzien voor de iet wat kleinere mensen onder ons ;) en dit in combinatie met de heel onhandige borden om uit te eten, viel dit wat tegen... ook niet zo een handige borden om je bestek eventjes opzij te leggen... maar mss vragen we de volgende keer ons eten wel uit een gewoon bord, want het eten (en de bediening!! ) was echt lekker!!!

Frederic V.Verhaeghe
Frederic V. recommends this restaurant for:
Dined on: 18/10/2017

Vriendelijke, losse bediening. Correct eten...

Vriendelijke, losse bediening. Correct eten aan correcte prijzen.

DirkWillems
Dirk recommends this restaurant for:
Dined on: 17/10/2017

Gedeeltelijk tevreden. Ik had een hamburger...

Gedeeltelijk tevreden. Ik had een hamburger en het vlees was behoorlijk droog

Peter S.SMEETS
Peter S. recommends this restaurant for:
Dined on: 11/10/2017

Gemakkelijk bereikbaar én parkeergelegenheid,...

Gemakkelijk bereikbaar én parkeergelegenheid, on-line reservatie mogelijk.

placeholder
SonjaVan Laere
Sonja recommends this restaurant for:
Dined on: 09/10/2017

Eerst en vooral moesten we bij a een half uur...

Eerst en vooral moesten we bij a een half uur wachten op ons aperitief waar zelfs nog geen nootje bij geserveerd wordt. De voorgerechten zijn klein voor de prijs dat het kost, we moesten zelf brood bijvragen of zelfs dat kregen we niet. Dan zijn er verschillende hoofdgerechten niet beschikbaar op de al zo kleine kaart. En de wijn wordt gewoon zo op tafel geploft die we dan nog zelf moeten uitschenken. Dus algemeen valt de bediening zwaar tegen.

Rudy M.Maes
Rudy M. recommends this restaurant for:
Dined on: 01/10/2017

Goeie vriendelijke vlotte service Lekker eten...

Goeie vriendelijke vlotte service Lekker eten

Ria H.Hanssens
Ria H. recommends this restaurant for:
Dined on: 29/09/2017

Vriendelijke bediening; aangename, rustige...

Vriendelijke bediening; aangename, rustige omgeving in het groen; goede prijs-kwaliteit verhouding.

luc d.de wilde
luc d. recommends this restaurant for:
Dined on: 19/09/2017

lekker eten en goede bediening, enkel de plaats...

lekker eten en goede bediening, enkel de plaats in het restaurant, zéér dicht bij een andere tafel op hogere plaats, liet wat te wensen over.

ChristineVan Parijs
Christine recommends this restaurant for:
Dined on: 13/09/2017

Het eten was heel lekker. De bediening is top.....

Het eten was heel lekker. De bediening is top..heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader !

date score