placeholder
Budget
€€
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Jos
Reviewed on: unknown
Jos recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

In de zevende hemel,wie goed in elkaar zit REUZE

Er zijn gewoon geen woorden voor ,hier stilt men de honger vult men het hart,de lach en oprechtheid.

walter
Reviewed on: unknown

gewoon... heerlijk lekker... Ik moet zeggen,...

gewoon... heerlijk lekker... Ik moet zeggen, het was die avond rustig en we zijn gediend geweest zoals prinsen. Lekker eten, lekkere aanbevolen wijn, gezellige babbel en wanneer je de kok bezig ziet in zijn keuken, wordt ieder bord een lekkernij. Mooie kader.Een aanrader.

Katrien
Reviewed on: unknown

Heerlijk gegeten en erg genoten van de gastvrij...

Heerlijk gegeten en erg genoten van de gastvrijheid van de gastvrouw! Je merkt echt dat ze haar job met volle plezier uitoefent. Een open keuken waar je de lekkerste gerechten worden getoverd! Zeker een bezoekje waard en wat ons betreft: voor herhaling vatbaar!

Olivier
Reviewed on: unknown

Dit is mischien een zeer late reaktie, maar...

Dit is mischien een zeer late reaktie, maar daarom niet minder belangrijk. De dag van ons huwelijk zijn we hier komen eten voor het avondfeest begon met de gehele famillie. De gastvrijheid en vriendelijk was 'top', wat normaal een drukke dag is voor ons als gehuwden, veranderde in één van relaxen met lekker eten en wijn, waarvoor onze grootste dank.

Karel
Reviewed on: unknown

Een echte aanrader. De charme van de gastvrouw...

Een echte aanrader. De charme van de gastvrouw doet ieder minpuntje snel vergeten. Trouwens het enige minpuntje (en dan moet je al heel kritisch zijn) is het wachten. Indien je geen vast vertrekuur hebt is het echter de hele avond genieten. Dan heb ik het vooral over de kwaliteit van de maaltijden. Ik geniet ervan om telkens een ander restaurant te proberen, maar hier ga ik zeker nog eens langs.

Elizabet
Reviewed on: unknown

Heel gezellig en charmant restaurant, uitsteke...

Heel gezellig en charmant restaurant, uitstekende gerechten met verse ingedriënten. Soms moet je wel veel geduld hebben, gaat de bediening eerder langzaam. Vriendelijke gastvrouw.

filip
Reviewed on: unknown

zeer lekker, zeer toffe gastvrouw. Heel lekker...

zeer lekker, zeer toffe gastvrouw. Heel lekker eten. Een aanrader is het tafeltje boven, met zicht op keuken en kok. Heb alles goed in het oog gehouden, heel propere keuken, verzorgd, verse groenten, vlees en vis. Ze zien me daar heel zeker nog terug

Carolien
Reviewed on: unknown

Alweer zeer goed ontvangen en aangenaam getafel...

Alweer zeer goed ontvangen en aangenaam getafeld in dit landelijke en uiterst charmante kader. Nog steeds een perfecte gastvrouw en een uitstekende kok. Toch vind ik dat de gerechten iets minder verrassend zijn dan vroeger. Voorgerecht en dessert prima maar hoofdgerecht net iets te sober. De versheid blijft gelukkig wel gegarandeerd. De aangepaste wijnen vond ik niet echt aangepast en de prijzen waren aan de hoge kant maar voor het overige : erg genoten en ik kom zeker terug.

Katrien
Reviewed on: unknown

Fantastisch kader, zeer lekker eten; goede...

Fantastisch kader, zeer lekker eten; goede aangepaste wijenen (gulle bediening); maar tijd moet je hebben. In het WE kan je voor het afwerken van een menu makkelijk 4 à 5 uur aan tafel zitten; misschien net iets teveel van het goede ...

Thorgal
Reviewed on: unknown

Onverwacht werd ik uitgenodigd en was gecharmee...

Onverwacht werd ik uitgenodigd en was gecharmeerd door het decor en de originele gerechten. Van heel wat groenten had ik nog nooit gehoord, en dit zorgde voor een lekkere ontdekkingstocht. Minpunt was wel de lange wachttijd (aangekomen om 19u45, rekening gekregen om 0u15 !) en de vele tikfouten op de (summiere) kaart. Als excuus is er dat de kok er alleen voor staat in de keuken. P.S. op de website van resto.be staat dat dit Meditteraanse keuken is. Dat klopt dus helemaal niet. Franse of Belgische keuken lijkt mij eerder correct

All reviews of this restaurant