Reviews for Brasserie Het Fenikshof

539 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
539 reviews
date score
Anne
Reviewed on: 15/02/2019
Anne recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Service et gentillesse du personnel. Qualité...

Service et gentillesse du personnel. Qualité des mets. Direction super commerciale (café et thé offerts). Et puis le cadre est magnifique

Rita
Reviewed on: 13/02/2019
Rita recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker verzorgd eten,vriendelijke bediening!...

Lekker verzorgd eten,vriendelijke bediening!

Ilse
Reviewed on: 10/02/2019
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Na 25 min namen ze pas apero op. Brood, maar...

Na 25 min namen ze pas apero op. Brood, maar geen bestek Wijn geserveerd NA eten Onvriendelijk

Michel E.
Reviewed on: 08/02/2019
Michel E. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Omdat ons zoontje centraal stond en hij als...

Omdat ons zoontje centraal stond en hij als eerste werd bediend

Chantal H.
Reviewed on: 08/02/2019
Chantal H. recommends this restaurant for: Kids, Business lunch/dinner

Het eten was lekker en de service was super...

Het eten was lekker en de service was super vriendelijk!

Marleen C.
Reviewed on: 06/02/2019
Marleen C. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, Eten was ok....

Vriendelijke bediening, Eten was ok.

Els
Reviewed on: 24/01/2019
Els recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Vriendelijke bediening, flexiebel. uitgebreide...

Vriendelijke bediening, flexiebel. uitgebreide menukaart persoonlijk vond ik mijn duo kaas garnaalkroketten te koud en mochten er iets meer groentjes bijliggen

Rigas P.
Reviewed on: 17/01/2019
Rigas P. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Mooie omgeving. Makkelijke reservering...

Mooie omgeving. Makkelijke reservering

Hiroshi
Reviewed on: 12/01/2019
Hiroshi recommends this restaurant for: Kids, Business lunch/dinner

nice dinner & nice rooms. our company had satis...

nice dinner & nice rooms. our company had satisfied & everybody was happy to stay last Friday.

Jennifer
Reviewed on: 11/01/2019
Jennifer recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We moesten elke keer zelf iemand vragen om...

We moesten elke keer zelf iemand vragen om langs te komen aan onze tafel. Na 20 min aperitief kunnen bestellen. Erna 45 min moeten wachten om onze bestelling te mogen plaatsen. Na onze voorgerecht hebben ze na 20 min onze bestek meegenomen terwijl we nog onze hoofdgerecht moesten krijgen. Dat zegt al genoneg over de organisatie. Je merkt heel hard dat de obers niet verantwoordelijk zijn voor bepaalde tafels maar dat alles door elkaar gemengd is. Ik vind het kader echt mooi maar de bediening is echt niet in orde. Zeer spijtig. Het eten was ook ok.

date score