placeholder
Kitchen
Budget
Closing days
Tuesday
Contact
Show phone number Email Facebook
View all restaurant details
Review score
8.2 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Gilbert
Reviewed on: unknown

Kan maar oordelen over een voor-en hoofdgerecht...

Kan maar oordelen over een voor-en hoofdgerecht, maar beiden werden wat betreft smaak boven het gemiddelde van een Chinees bevonden. De bediening was ook in orde en de wachttijd zoals het moet.

placeholder
Dorien
Reviewed on: unknown

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

placeholder
Conny
Reviewed on: unknown

Bahhhh

Wat daar aan de hand is weet ik niet na regelmatig geweest te zijn 2 weken geleden was het super slecht ,eendeborst was totaal uitgedroogd en heel donker van kleur niet te eten alles terug gegeven. Bediening onvriendelijk. Hier gaan we nog van horen dik bergaf.

placeholder
Kiki
Reviewed on: unknown
Kiki recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner

La qualité

Nous allons manger au Zhu Yun depuis son ouverture, et y avons passé plus d'une trentaine de bonnes soirées. Les plats sont d'une qualité toujours constante, et le service est soigné. Le Tavel est délicieux. À recommander !

Danny
Reviewed on: unknown

SUPER!! Fantastisch restaurant!!!

Wij hebben een fantastische avond gehad naar aanleiding van mijn zoon zijn verjaardag. Een uitgebreid menu waar de kwaliteit van het eten een dikke 10 verdient. Wachttijden waren er totaal niet, alles liep heel vlotjes. Het kader was fantastisch en de service uitstekend. Het personeel was hééél vriendelijk. Dit is dus een aanrader en wij gaan zeker in de toekomst dit restaurant nog eens een bezoekje brengen.

placeholder
yunting lin
0 Favorites
Reviewed on  19/09/2015

We zijn blij dat u en uw familie zulke geweldige ervaring in het Zhu Yun hadden, we hopen u snel te zien. Team Zhu Yun

placeholder
Frank
Reviewed on: unknown

Chinees lunch

Ik raad iedereen aan om in deze restaurant te gaan lunchen. Goede prijs/kwaliteit en een vriendelijke en correcte bediening. Ook de inrichting is leuk en uitnodigend, een bezoek waard.

Robby
Reviewed on: unknown

Aan Te Raden

Lekker Chinees restaurant met een uitgebreid menu. Vriendelijke bediening, soms wel wat lang wachten. Mooi interieur, sfeervol.

placeholder
Yves
Reviewed on: unknown

du caractère

Surprenante découverte entre authenticité et traditions culinaires chinoises, avec néanmoins une pointe de modernité dans la présentation des plats, qui détache quelque peu ce restaurant chinois de ses 'ancêtres' des années 80-90. Il en est de "m'aime" dans la mixité de la décoration. Bref et en d'autres mots: un savoir faire contemporain, que je recommande à tous.

All reviews of this restaurant