Reviews for Scheldeoord

8 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.6
8 reviews
date score
J
Reviewed on: 17/08/2017
J recommends this restaurant for: Couples, Groups

Lekker en gezellig

Enkele malen geluncht op het buitenterras met zicht op de Schelde (op fietstocht langs de Scheldeboorden...). Steeds goede kwaliteit en prima verzorgde bediening. Aanrader !

J
Reviewed on: 17/08/2017
J recommends this restaurant for: Couples, Groups

Lekker en gezellig

Enkele malen geluncht op het buitenterras met zicht op de Schelde (op fietstocht langs de Scheldeboorden...). Steeds goede kwaliteit en prima

Petro
Reviewed on: unknown

Dag uit

Dit restaurant gelegen naast de Schelde, is zeker een aanrader. Zeker op een warme dag is hun terras een bezoek waard.De paling is uitstekend van smaak en ruim voldoende. Het is wel zo dat ze van paling hun uithangbord hebben gemaakt. je kan weliswaar kiezen uit iets anders dan paling, maar dat is toch maar gewoontjes. En wat Ronny betreft, wat uw bedoeling is ontgaat me, maar een eerlijke beoordeling is het zeker niet. Je lult man.

ronny
Reviewed on: unknown

Ga daar nooit heen

Zeer slecht restaurant met zeer slechte bediening. Van de 1/2 kg paling die ze zo gezegd aanbieden krijgt ge er max 200gr Wij hebben allen gebakken,room en in groen genomen. Allen waren deze afschuwelijk slecht klaargemaakt. Wel achter 5 minuten bediend. Kan nooit vers zijn. Wat ze daar aanbieden is nog de helft van zijn prijs niet waard. Wist niet dat dit nog bestond? Hebben daar dringend goeie kok en personeel nodig. En verwijder aub die 5OO gr van uw kaart.

Mia Thoen
0 Favorites
1 Reviews
Reviewed on 12/09/2016

Ik denk dat jij in een ander restaurant geweest zijt ge krijgt daar wel degelijk 1/2 kg alst ni meer is wij tellen altijd onze stukjes paling en dat varieert van 25 tot 29 stukjes te zien hoe dik ze zijn. en paling moet wel degelijk op voorhand klaar gemaakt worden dat is gelijk een stoofpotje dat moet ook wat trekken. Spijtig dat U daar niet tevreden was.

Eddy
Reviewed on: unknown

als je paling lust moet je zeker dit restaurant...

als je paling lust moet je zeker dit restaurant bezoeken, al enkele malen bezocht en lekker gegeten, een restaurant zonder poespas maar lekker eten, ook zeer mooi uitzicht op de schelde

Jurgen
Reviewed on: unknown

Dit is en blijft mijn favoriete palingsrestaura...

Dit is en blijft mijn favoriete palingsrestaurant. Steeds een vriendelijk onthaal, zeer goede bediening, kwaliteit op je bord, perfekte wijntjes, geweldig uitzicht.

Inge
Reviewed on: unknown

Zonder reserveren nog binnen kunnen op een...

Zonder reserveren nog binnen kunnen op een duidelijk drukke dag, zonder dat de vriendelijkheid erbij inschoot: geweldig! Zeer lekkere Sint-Jacobsvruchten gegeten, en de tafelgenoten hebben gesmuld van de paling in 't groen. De ijscoupes zijn fenomenaal, zeker de moeite om een kleine omweg te maken. Prachtig zicht over de Durme...

Isabelle
Reviewed on: unknown

Zin in paling in 't groen? Dan moet je beslist...

Zin in paling in 't groen? Dan moet je beslist eens langsgaan in dit restaurant! Voor mij is dit hét adres waar je de beste paling kan eten, maar ook de gebakken zeetong is om je vingers van af te likken! Alles wordt met de grootste zorg bereidt en ook de frietjes zijn overheerlijk. Wij zijn al verschillende jaren vaste klant en dat zal ook zo nog blijven! Een aanrader!

date score