Reviews for De Muizelmolen

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
6 reviews
date score
Marie-Paule
Reviewed on: unknown

Ik ben er vandaag voor de eerste keer geweest...

Ik ben er vandaag voor de eerste keer geweest en zal er zeker nog terugkomen. Het eten was er zeer lekker en voldoende. Ik ben er zeker niet met honger van tafel gegaan, integendeel. De bediening was perfect en de mensen waren uitermate vriendelijk. De sfeer is er aangenaam en ze zijn absoluut kindvriendelijk. Aan iedereen die er werkt n'en dikke proficiat, jullie verdienen het.

Wesley
Reviewed on: unknown

Onbegrijpelijk dat dit restaurant nog geen...

Onbegrijpelijk dat dit restaurant nog geen vermelding heeft gekregen in één of andere culinaire gids. Bijzonder lekkere en fijne keuken. Bediening erg goed en vriendelijk. Na onze eerste bezoek dit weekend, zullen er zeker nog volgen. Iets om naar uit te kijken!

Jos
Reviewed on: unknown

Dit is wel één van de betere restaurants van...

Dit is wel één van de betere restaurants van West Vlaanderen. Een echte eerlijke maar toch fijne keuken. Iemand die kan koken zonder in al die grote sterren restaurants te hebben gewerkt. Géén bistro of brasserie keuken maar echt goed. Proficiat.

Jos
Reviewed on: unknown

Eén van de betere van de ganse streek....

Eén van de betere van de ganse streek.

koen
Reviewed on: unknown

Op uitnodiging een verrassend aangenaam bezoek...

Op uitnodiging een verrassend aangenaam bezoek gebracht. De keuken is verfijnder dan gedacht, de sfeer is familiaal. Prijzen zijn niet mals, liggen in lijn met de keuken niet met de familiale sfeer. Plaats om terug te komen: zeker, met eens sponser: liefst.

Cathy
Reviewed on: unknown

Reeds meerdere keren in de Muizelmolen gegeten....

Reeds meerdere keren in de Muizelmolen gegeten. Heel lekkere no nonsense keuken, verzorgde presentatie en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteitverhouding zeker in orde. Voor de nieuwkomers : het proberen meer dan waard !

date score