Reviews for Smaaksalon

562 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
562 reviews
date score
Gerda
This review is written after a reservation for the Two4One
Reviewed on: 17/09/2019
Gerda recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Zoals altijd..PRIMA. Vriendelijke bediening,...

Zoals altijd..PRIMA. Vriendelijke bediening, heel verzorgd en weer uitzonderlijk lekker.. we hebben genoten... proficiat!

Joris
Reviewed on: 11/09/2019
Joris recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Mooi gebouw maar het ontbijt is een echte buffe...

Mooi gebouw maar het ontbijt is een echte buffetformule, niet zo cosy. Zeker de koffiethermossen zijn een afknapper, voelde me net of ik in Turkije op hotel all-in was. Een fijn tasje koffie, is veel leuker. Het was er ook erg koud, de deuren open wat tocht bracht. Hier en daar bleven de tafels onafgeruimd staan.... Had er veel meer van verwacht.

Raf
Reviewed on: 11/09/2019
Raf recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Aangenaam terras, leuk kader, veel keuze uit...

Aangenaam terras, leuk kader, veel keuze uit stuk voor stuk lekkere gerechten. Zeer vriendelijke en correcte bediening.

Danny
Reviewed on: 09/09/2019
Danny recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Correcte service....

Correcte service.

veronique
Reviewed on: 09/09/2019

Bij het ontbijt was er alles aanwezig om tevred...

Bij het ontbijt was er alles aanwezig om tevreden te zijn . De glutenvrije en lactose vrije broodjes waren meer dan inorde enkel

Luc
Reviewed on: 09/09/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Uitgebreid en lekker buffet. Leuke omkadering....

Uitgebreid en lekker buffet. Leuke omkadering. Goede service, misschien iets beter op aanvulling letten.

Hanne
Reviewed on: 08/09/2019
Hanne recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Gezellig, goed sfeer, lekker eten!...

Gezellig, goed sfeer, lekker eten!

Sylvia
Reviewed on: 06/09/2019

Lunch was echt heerlijk. Goed verzorgd. Vriende...

Lunch was echt heerlijk. Goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Echter 1 klein puntje, het afrekenen per tafel, vonden we lastig. Maar buiten dat kan ik de Smaaksalon aan iedereen aanbevelen.

Reviewed on: 06/09/2019
recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Lekker verzorgd eten. Vriendelijke bediening...

Lekker verzorgd eten. Vriendelijke bediening en natuurlijk prachtige locatie. echte aanrader

chris
Reviewed on: 05/09/2019
chris recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was zeer lekker,vriendelijke bediening,2xke...

Het was zeer lekker,vriendelijke bediening,2xkeuze mogelijkheden,voor iedereen,goede wijnkeuze.Alleen vonden we het een beetje donker,maar we komen zeker terug

date score