Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email Website Facebook
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Daniel
Reviewed on: 24/07/2017
Daniel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

heel gezellig zitten achteraan met zicht op... <>

heel gezellig zitten achteraan met zicht op de tuin. Heel lekker getafeld.

sandra
Reviewed on: 05/02/2017
sandra recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles was lekker en het was zeer gezellig. Een...

Alles was lekker en het was zeer gezellig. Een minpuntje was de bevroren taart. Vele kinderen die al het fruit opaten boven het buffet aan de speelhoek. Ook bij de soepbroodjes hebben we stokbrood teruggevonden zonder inhoud, dit kan toch niet hygiënisch zijn, uiteraard is dit een verantwoordelijkheid voor de ouders.

Tine
Reviewed on: 22/01/2017
Tine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Omdat je rustig je eigen ding kan doen!!! En...

Omdat je rustig je eigen ding kan doen!!! En het concept is goed! Het eten is lekker en zeer vriendelijk personeel!!! Wat wil een mens nog meer!!!!

leekens g.
Reviewed on: unknown

als het goed is mag dit vermeld worden ,niet...

als het goed is mag dit vermeld worden ,niet alleen als het negatief is

Jos V.
Reviewed on: unknown

was de eerste keer. Vriendelijk personeel ,...

was de eerste keer. Vriendelijk personeel , heel goede uitleg , lekker gegeten, niks gehaast . Aangenaam

Els
Reviewed on: unknown

Zeer geslaagd

Het is een tijdje niet goed geweest (waren toen andere uitbaters). Sinds de nieuwe uitbaters er zijn, is weer alles TOP! Heel vriendelijk, heel vers ... zoals het hoort! Zeker voor een aantal keren per jaar herhaalbaar!

Heidi
Reviewed on: unknown

Al bij al vrij goed

Soep was lekker had gekozen voor de Mexicaanse soep voorgerecht was ook lekker het vlees. De Chili von carne viel ook hoed mee verse fruit en groenten vlees viel ook goed mee de scampi's waren wat minder en slecht verwijderde darmkanaal. Tongrollettjes waren ook niet echt lekker maar de gemarineerde stukjes vlees en miniworstjes en balletjes waren wel lekker. Ook het aperitief was lekker. De gekoelde drank van tap was fris alleen het water in de kan wastafel lauw wat spijtig was. De champignonsaus was lekker. Frietjes waren ook lekker spijtig dat we wat later waren en ze de andere aardappelgerecht niet meer hebben bijgevuld. Maar ik denk dat we nog wel eens terug zullen gaan. Voor de rest vriendelijk personeel.

placeholder
Stela
Reviewed on: unknown

Super Goed....

we zijn zaterdagavond samen met kinderen en kleinkinderen gaan eten bij sombrero het was een zeer gezellige avond het eten was heel vers en heel lekker de kleinkinderen konden hun eten zelf kiezen dat vonden ze heel fijn de bediening was ook zeer goed de lege borden werden snel afgeruimd de avond was te vlug voorbij , we gaan zeker terug dus een goede aanrader bedankt sombrero.

placeholder
Mark
Reviewed on: unknown

Super.

Zeer gezellige sfeer,vriendelijk personeel,heel lekker eten,prijs/kwaliteit dik in orde. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer!

placeholder
Jeannette
Reviewed on: unknown

Dikke teleurstelling!

Gewoon rond uit slecht... Lauw bier uit de tap, niet of slecht verwijderde darm kanalen bij scampies, half uur lang lege kommen bij desserten... Niet een, maar echt gewoon alles daar was op... Wc papier op, blijkbaar geen aandelen in servetten, zoektocht achter kommetjes, 20 minuten moeten wachten op personeel om gril aan te steken, moet ik echt nog door gaan? Ah ja, de koffie was lekker :P , helaas kwam ik daar niet voor!

All reviews of this restaurant