Reviews for Crudo

274 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
274 reviews
date score
Erik
Reviewed on: 18/10/2018
Erik recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Zoals altijd correct en vriendelijk, bedankt!...

Zoals altijd correct en vriendelijk, bedankt!

Liesbeth D.
Reviewed on: 01/05/2018
Liesbeth D. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Als regelmatige klant, zowel zakelijk als privé...

Als regelmatige klant, zowel zakelijk als privé hebben we bijna een week geleden via de site een tafeltje voor 4 personen geboekt. Bij onze aankomst werd ons een tafel aan de ingangsdeur toegewezen. Wij vroegen onmiddellijk of er geen andere tafel beschikbaar was, aangezien we het storend vonden om met onze gasten uit Mechelen gezellig te tafelen. Het antwoord was dat de zaak vol zat. Enkele minuten later kwamen er 4 jonge dames binnen, die naar een andere tafel in het restaurant werden begeleidt. Mijn echtgenoot maakte daar een opmerking over, maar deze werd weggewuifd met het antwoord, dat is een tafel van 6 ! Onze gast ging toen naar het toilet en zag deze dames aan een tafel van 4 zitten !!! De dienster verwees ons door naar DE BAAS, Giovanni ! Die ons zeer geïrriteerd te woord stond en ons zelfs kinderachtig noemde. Nu, ik laat mijn gasten niet beledigen, en we zijn opgestapt en zijn elders gaan eten waar we zeer goed werden opgevangen. Het is dan ook de laatste keer dat Crudo op onze aanwezigheid mag rekenen, we zullen dit eveneens zo evalueren op tripadvisor en ons zakelijk netwerk dat wekelijks meermaals gebruik maakt van jullie onvriendelijke zaak, hierover inlichten !

Luc
Reviewed on: 06/02/2019

De doorlooptijd voor de lunch was te lang....

De doorlooptijd voor de lunch was te lang. Lang moeten wachten vooraleer we onze bestelling konden doorgeven - bijna 2 uur voor het serveren van een apperitief + lunchmenu zonder

Maxim F.
Reviewed on: 01/01/2019

Waarom? Omdat jullie ons goed liggen hebben,...

Waarom? Omdat jullie ons goed liggen hebben, we komen toe aan het restaurant en het was niet gereserveerd mooi oudejaar bedankt!!!!

Evelien
Reviewed on: 08/12/2018

Er was...

Er was

stefaan
Reviewed on: 12/11/2018
stefaan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

+ eten was ok. maar ook niet geweldig + bedie...

+ eten was ok. maar ook niet geweldig + bediening goed, later liet de man ons via het restaurant de versus binnen. +inkom versus vrij aangeboden, leuk omdat we dat niet op voorrand wisten +prima rosé wijn - lange wachttijd eten..1.15 min -niet gezellig, tafel naast gordijnen die een beton muur afdekken.. kort aan de deur. - soms was de bediening wat chaotisch

Nele
Reviewed on: 06/07/2018
Nele recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

3x moeten vragen achter bruiswater...

3x moeten vragen achter bruiswater

Glenn B.
Reviewed on: 11/03/2018
Glenn B. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Erg krap binnen, je zit zowat op de schoot...

Erg krap binnen, je zit zowat op de schoot van de mensen aan de tafel ernaast. We waren al 15 minuten aan tafel vooraleer we een aperitief konden bestellen en dus zonder drinken aan tafel gezeten. Mijn martini royale bianco had geen limoen en munt zoals op de kaart stond, maar enkel een appelsienschijfje en de bruscetta van mijn vriendin was doordrenkt/nat van de olijfolie. Die moesten we gelukkig niet betalen. Vriendelijke bediening, dat wel...

Annelies
Reviewed on: 30/01/2018
Annelies recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

- Bij 2 v.d. 4 gerechten ontbraken één of meerd...

- Bij 2 v.d. 4 gerechten ontbraken één of meerdere van de hoofdingrediënten. Door er zelf achter te vragen, hebben we deze uiteindelijk nog in een apart bordje ontvangen. Je moest echter wachten tegen dat dit gebracht werd en dus was de rest van het gerecht al wat afgekoeld. Buiten eenmalige excuses v.h. personeel bleef het daarbij. - Toen ze de 2de keer wijn kwamen bijvullen, werd er bijzonder boos gereageerd toen 2 personen weigerden waarbij de fles dan maar volledig leeggegoten werd bij 2 andere personen. - Er werd 2x een suggestiehoofdmenu genomen. De prijzen hiervan werden niet vermeld en bleken duurder dan enig ander gerecht op de kaart. De smaken van deze borden klopten bovendien niet (sommige smaken waren veel te sterk). - Service verliep niet vlot: meerdere borden evenals drank werden door de zaak rondgedragen zonder dat duidelijk was voor welke tafel dit bedoeld was. Personeel was(daardoor?) duidelijk ambetant en helemaal niet klantvriendelijk. - We hadden een fles water besteld. Toen dit bij hoofdgerecht nog steeds niet gebracht was, vroegen we er opnieuw achter (duidelijk vermeld dat we dit reeds besteld hadden) maar werden er ons prompt 2 flessen gebracht. - Veel te duur voor wat je op je bord krijgt!

date score