Reviews for Figaro

500 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
500 reviews
date score
Eddy
Reviewed on: 20/05/2019
Eddy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel lekker en vriendelijke bediening. Zeker...

Heel lekker en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader voor een gezellig etentje!

Ernest
Reviewed on: 13/05/2019
Ernest recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij zijn met vier personen gaan eten (Moederdag...

Wij zijn met vier personen gaan eten (Moederdag) en hebben het Moederdagmenu genomen à 115€ all-in. Super gegeten met lekkere bijpassende wijnen. Veel volk in het restaurant, bediening was top maar wachttijden tussen de gerechten waren wel lang. Lichte gerechten, met een voldaan gevoel naar buiten en wij komen zeker nog terug.

Gilbert
Reviewed on: 13/05/2019
Gilbert recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Beste Jacques, Je hebt er weer prachtige en...

Beste Jacques, Je hebt er weer prachtige en overheerlijke kunstwerkjes van gemaakt. Proficiat hiervoor.

Urbain
Reviewed on: 13/05/2019
Urbain recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Aangename ontvangst, erg mooi kader, vriendelij...

Aangename ontvangst, erg mooi kader, vriendelijk bediening en uitstekend gegeten. In één woord: GENOTEN. Bedankt Jacques en Team.

Jean-Pierre
Reviewed on: 12/05/2019
Jean-Pierre recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Ik wist al jaren dat Figaro er was, nooit gewee...

Ik wist al jaren dat Figaro er was, nooit geweest tot gisteren. Jammer dat we er niet eerder gingen eten; maar nu we er gegeten hebben … zijn we nieuwsgierig naar de volgende keer.

Kristiaan
Reviewed on: 08/05/2019
Kristiaan recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

super!...

super!

Roel G.
Reviewed on: 06/05/2019
Roel G. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super!...

Super!

Bart
Reviewed on: 01/05/2019
Bart recommends this restaurant for: Couples

Zeer beperkte kaart door "onverwachte drukte"...

Zeer beperkte kaart door "onverwachte drukte" op dinsdagmiddag. Zeer weinig smaaksensatie bij de twee voorgerechten en het dessert. Hoofdgerecht zeer goed. Indruk van in der haast bijeengesprokkeld menu.

Jeannine
Reviewed on: 29/04/2019
Jeannine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Altijd top...

Altijd top

Carine
Reviewed on: 29/04/2019
Carine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Warme ontvangst en héél lekker gegeten, alles...

Warme ontvangst en héél lekker gegeten, alles in orde!

date score