Reviews for Figaro

475 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
475 reviews
date score
Jos
Reviewed on: 24/03/2019
Jos recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Het was voor ons beiden een aangename avond...

Het was voor ons beiden een aangename avond vol culinaire ervaringen in een aangenaam warm kader en een discrete bediening

myriam S.
Reviewed on: 24/03/2019
myriam S. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Gewoonweg een schitterende feesteditie...

Gewoonweg een schitterende feesteditie

Wouter
Reviewed on: 23/03/2019
Wouter recommends this restaurant for: Gastronomy

Het was van apero tot dessert fantastisch! Jacq...

Het was van apero tot dessert fantastisch! Jacques bedankt dant we aanwezig mochten zijn op je jubileum.

Ludo B.
Reviewed on: 23/03/2019
Ludo B. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Aangename ontvangst, vriendelijke bediening,...

Aangename ontvangst, vriendelijke bediening, gepassioneerde chef die de eenvoudigheid zelf is gebleven, voortreffelijke gerechtjes en gezellige sfeer. Wij komen er reeds jaren en steeds top.

jan
Reviewed on: 23/03/2019
jan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

lekkere en verrassende gerechten Wel luidruchti...

lekkere en verrassende gerechten Wel luidruchtig in de zaal

Guy
Reviewed on: 22/03/2019
Guy recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy

het lost steeds de verwachtingen in die ik...

het lost steeds de verwachtingen in die ik bij dit restaurant verwacht!

Alain C.
Reviewed on: 20/03/2019
Alain C. recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Veel te lang wachten om aan tafel te gaan ,...

Veel te lang wachten om aan tafel te gaan , tafeltje langs de voorraadkast , zeer storend. De akoestiek is niet echt hoe het hoort, veel te veel geluid, niet op ons gemak kunnen eten. Het verassingsmenu was zeer sober en niet echt wat we ervan hadden verwacht.

Stefan B.
Reviewed on: 18/03/2019
Stefan B. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Bijzonder persoonlijk met openheid en heerlijkh...

Bijzonder persoonlijk met openheid en heerlijkheid geserveerd. Uitgelezen wijnen waarbij de chef zelf nog even een extra babbeltje komt aanbieden om t geheel te kruiden. Een unieke ervaring binnen relatief betaalbare

jos
Reviewed on: 11/03/2019
jos recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

We werden vriendelijk ontvangen, het eten evena...

We werden vriendelijk ontvangen, het eten evenals de bediening was top. De presentatie van de aardappêlen hadden wij nog nooit gezien! En de wijnen waren aangepast. Proficiat

date score