Reviews for The Century

247 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
247 reviews
date score
Mouloud
Reviewed on: 20/07/2019
Mouloud recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De ober was zeer vriendelijk en het eten was...

De ober was zeer vriendelijk en het eten was zeer lekker

Vandersteen
Reviewed on: 18/07/2019
Vandersteen recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Beste, - de reservatie verliep vlot. - de bedie...

Beste, - de reservatie verliep vlot. - de bediening was aangenaam. - het eten was lekker met voldoende keuze. Bedankt, Jos

Stephanie
Reviewed on: 17/07/2019
Stephanie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ik ben een zeer goede kwaliteit van The Century...

Ik ben een zeer goede kwaliteit van The Century gewoon. Het eten was ook nu weer fantastisch. Enkel de steak tartaar viel niet in de smaak. Er waren echter 2 kleine minpunten : onze gereserveerde tafel stond niet klaar, waardoor wij met z'n zessen in het midden van het restaurant moesten staan wachten. Konden we niet even ergens aan de bar een plaats krijgen of iets dergelijks? Daarnaast hebben wij 30 minuten moeten wachten op onze rekening. Hopelijk kunnen we volgende keer weer 100% tevreden zijn

Jacques
Reviewed on: 15/07/2019
Jacques recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vlotte en zeer vriendelijke bediening, heel...

Vlotte en zeer vriendelijke bediening, heel lekker gegeten, lekker wijntje, voor herhaling vatbaar

Michelle
Reviewed on: 12/07/2019

Ik kom al jaren bij The Century en altijd tevre...

Ik kom al jaren bij The Century en altijd tevreden geweest. Helaas viel het nu tegen. Onze drank vergeten, 3x verkeerde bestelling gekregen aan de tafel. Er werd ook niet geluisterd als we iets wouden aangeven.

Rachel
Reviewed on: 10/07/2019
Rachel recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Goede service, vriendelijk en het was lekker...

Goede service, vriendelijk en het was lekker :)....

Edgard
Reviewed on: 08/07/2019
Edgard recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijk personeel....

Vriendelijk personeel.

Kathleen
Reviewed on: 08/07/2019
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

We namen de menu en wilden iets veranderen,...

We namen de menu en wilden iets veranderen, ging zonder problemen. Altijd vriendelijke service!

Katrien
Reviewed on: 08/07/2019
Katrien recommends this restaurant for: Groups

De bediening door een student liet te wensen...

De bediening door een student liet te wensen over. Het glas sangria was maar tot de helft gevuld toen ik hem hierover aansprak werd er met ogen gedraaid. De vaste bediening zei dat studenten hier niet tegen kunnen. Ook hebben we moeten wachten tot na het eten op het century grass...

date score