Reviews for El Bocado

1052 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.0
1052 reviews
date score
Geert
Reviewed on: 23/05/2019
Geert recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

lekker eten, snelle bediening, leuke sfeer....

lekker eten, snelle bediening, leuke sfeer.

Carole
Reviewed on: 19/05/2019
Carole recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer gezellig en lekker!...

Zeer gezellig en lekker!

Sylvie
Reviewed on: 18/05/2019
Sylvie recommends this restaurant for: Couples, Kids

Heel lekker, vriendelijke bediening!...

Heel lekker, vriendelijke bediening!

Bernard
Reviewed on: 18/05/2019
Bernard recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Très joli cadre, très bien mangé, service impec...

Très joli cadre, très bien mangé, service impeccable et bel effort de tout le monde pour nous parler en français.

Gwen
This review is written after a reservation for the Cadeaubox
Reviewed on: 18/05/2019
Gwen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

leuke plek, lekkere gerechtjes, uitstekende...

leuke plek, lekkere gerechtjes, uitstekende wijn en geweldig personeel!

Dimitri
Reviewed on: 17/05/2019
Dimitri recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hadden broodjes besteld als voorgerecht,...

Wij hadden broodjes besteld als voorgerecht, doch kwamen de ober af met de plank (vlees&kaas) omdat dit makkelijker was door technische problemen met de lift. Vervolgens vertelt de ober ons dat de vraag naar brood geen probleem is en zoveel wij willen, hebben 1 zakje gehad met twee broodjes dewelke wij hebben verdeeld onder vier volwassen personen. Wanneer wij dan 1maal vragen om extra brood, deze hebben wij nooit gekregen. Vervolgens als onze plank op was hebben wij een tien tot vijftien minuten moeten wachten tot onze broodjes(oven) aankwamen. Terwijl wij de broodjes aan het eten waren kwamen ze plots met de patats bravas en de calamaris af. In deze tijdspannen is niemand ons komen vragen of alles naar wens was of als wij iets moesten drinken, neen wij moesten elke keer de ober roepen of vragen of wij iets konden krijgen. Dan tussen een half uur tot een uur moeten wachten tot de paella er was dewelke droog en zeer gezouten was. Na het eten hebben ze ons nog een uur laten zitten zonder de tafel te komen afruimen en nog maar de vraag stellen of het dessert mocht komen, neen ook hiernaar hebben wij zelf moeten vragen. Na ons dessert denk dat het toen bijna 22:30 was hebben wij nog een half uur moeten wachten om te kunnen betalen gezien de ipad plat was en zich hiervoor niet excuseerde of zelfs geen koffie aanboden Dit was onze eerste bezoek aan el bocado maar een serieuze tegenvaller. Ik had het graag anders gezien want had goeie commentaren gehoord doch niet ingelost. Ik hoop oprecht dat er iets gedaan zal worden met deze feedback. Groeten ontevreden klant(en) Servaes Dimitri

Frank
Reviewed on: 13/05/2019
Frank recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Een tweetal jaar geleden waren we er al eens...

Een tweetal jaar geleden waren we er al eens geweest met een bon.Daarom besloten we om nog eens terug te keren , ditmaal met een bongo bon . Hebben terug lekker gegeten.

Rhea
Reviewed on: 13/05/2019
Rhea recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker gegeten & leuke, spontane bediening...

Lekker gegeten & leuke, spontane bediening

Ulrike S.
Reviewed on: 12/05/2019
Ulrike S. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We hebben heel veel cocktails mogen maken....

We hebben heel veel cocktails mogen maken. Het was echt de moeite en zou het iedereen aanraden! Ook een top barman!

Lotte V.
Reviewed on: 12/05/2019
Lotte V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het eten was lekker, vriendelijke bediening,...

Het eten was lekker, vriendelijke bediening, goede prijs voor wat je krijgt. Het was een druk bezette avond. Daardoor wel lawaaierig.

date score