Reviews for Vous Lé Vous

1084 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
1084 reviews
date score
Paul
Reviewed on: 20/04/2019
Paul recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Kamer is ruim, net en luchtig. Zalige bedden. O...

Kamer is ruim, net en luchtig. Zalige bedden. Ontbijt uitgebreid, voor ieders smaak wel iets (lekkere broden, diverse kazen en charcuterie, lokale confituren,....) EN het spiegeleitje met spek was lekker en origineel gepresenteerd. Lunch was subliem... een zeer verfijnde keuken op sterrenniveau. Bediening en onthaal was zeer attent en spontaan en behulpzaam. Alleen de wijnkaart ... die er niet was. Daar is nog werk aan. Een beperkte maar uitgebalanceerde kaart zou toch wel wenselijk zijn. Dit was een beetje behelpen. Dus zeker een 8.5/10

Marcel W.
Reviewed on: 20/04/2019
Marcel W. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was echt lekker,die smaken samen dat was...

Het was echt lekker,die smaken samen dat was geweldig lekker

Diederik T.
Reviewed on: 18/04/2019
Diederik T. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Top eten, top lokatie en fantastische bediening...

Top eten, top lokatie en fantastische bediening.

Rudi
Reviewed on: 18/04/2019
Rudi recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Alles tip top.niets aan toe te voegen.topper....

Alles tip top.niets aan toe te voegen.topper.

Xavier V.
Reviewed on: 18/04/2019
Xavier V. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was fenomenaal! Alles klopte; eten,...

Het eten was fenomenaal! Alles klopte; eten, bediening, sfeer,... Echte aanrader!

Christophe F.
Reviewed on: 16/04/2019
Christophe F. recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy

Aussi bien le cadre que les plats étaient tout...

Aussi bien le cadre que les plats étaient tout simplement parfait. Tous les plats sont de vrais plats de saisons et la préparation était parfaite. En un mot: PARFAIT!

Christel
Reviewed on: 14/04/2019
Christel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Een zeer gezellig restaurant, aangename sfeer...

Een zeer gezellig restaurant, aangename sfeer en vlotte bediening. Leuk dat de chef ook aan tafel kwam. Het eten was van begin tot het einde een culinaire verwennerij. Lekker bijpassende wijnen maar de alcoholvrije dranken zijn ook een aanrader.

Ria G.
Reviewed on: 13/04/2019
Ria G. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Beste Ben heel tevreden over mijn restaurantbez...

Beste Ben heel tevreden over mijn restaurantbezoek bij jullie. Het eten was super, wij hebben genoten van al de verschillende smaken en smaakcombinaties! Ik ben dit niet gewoon en had me wel wat miskeken op de dranken, wij hadden een drankarrangement en daarbuiten, aperitief, een liter water, koffie. Dat is sneller veel meer dan je denkt. Als ik een volgende keer kom, ga ik daar iets meer op letten! Maar nogmaals dank voor het heerlijke eten! Met vriendelijke groeten

Karen R.
Reviewed on: 13/04/2019
Karen R. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Gewoon top! Bediening in de zaal erg vriendelij...

Gewoon top! Bediening in de zaal erg vriendelijk. Tevens aangenaam dat de kok ook even bij iedereen aan de tafel langs kwam

Ronnie
Reviewed on: 07/04/2019
Ronnie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Super lekker gegeten en zeer goede bediening....

Super lekker gegeten en zeer goede bediening. Niet op aan te merken.

date score