Reviews for Brood En Bloemen Heist

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Eleni
Reviewed on: 09/03/2020
Eleni recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten, gezellige sfeer...

Lekker eten, gezellige sfeer

DOMINIQUE
Reviewed on: 07/03/2020
DOMINIQUE recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Het ontbijt was heel lekker.De bediening super...

Het ontbijt was heel lekker.De bediening super vriendelijk .Een aanrader.Mooie locatie.

Tessa
Reviewed on: 24/02/2020
Tessa recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede bediening, vriendelijke personeel en...

Goede bediening, vriendelijke personeel en lekker ontbijt. De koffie verkeerd smaakte wel vooral naar melk eerder dan koffie.

Ans
Reviewed on: 24/02/2020
Ans recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke bediening en prijs kwaliteit...

Zeer vriendelijke bediening en prijs kwaliteit zeer goed!

Heidi
Reviewed on: 17/02/2020
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker, gezellig en juiste hoeveelheden zodat...

Lekker, gezellig en juiste hoeveelheden zodat niets verloren gaat. Top!

Eva
Reviewed on: 03/02/2020
Eva recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Fijne plek, vlotte en vriendelijk bediening,...

Fijne plek, vlotte en vriendelijk bediening, lekker eten.

Caroline
Reviewed on: 27/01/2020
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

lekker en vers ontbijt,lekkere en speciale...

lekker en vers ontbijt,lekkere en speciale koffies, gemoedelijke sfeer, leuke speelhoek voor kindjes

Flore
Reviewed on: 20/01/2020
Flore recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer lekker, vers gegeten! Wij waren zeer aange...

Zeer lekker, vers gegeten! Wij waren zeer aangenaam verrast en komen graag nog eens terug om de andere gerechten te proeven :-)

Vanreusel
Reviewed on: 13/01/2020
Vanreusel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellig en super lekker eten...

Gezellig en super lekker eten

Eef
Reviewed on: 22/12/2019
Eef recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij hadden een cadeaubon 'brood&bloemen' ontbij...

Wij hadden een cadeaubon 'brood&bloemen' ontbijt + 1 extra hartig ontbijt + mini ontbijt (voor kindje <4 jaar). Hier moesten we nog 43€ opleggen, bovenop de cadeaubon. Persoonlijk vinden wij dit vrij veel. Bij het mini ontbijt zat 1 koffie/thee in de prijs, wij hebben gevraagd voor een fruitsap in de plaats. Geen koffie/thee gekregen en voor de fruitsap 4€ extra aangerekend (dit had verrekend moeten worden met de koffie of de koffie gewoon moeten geven). Het was zéér koud binnen (jas terug aangedaan) en voor de vriendelijke bediening moet je er ook niet zijn. Het was zéér lekker, zeer mooi geserveerd, maar wij komen niet meer terug.

date score