Reviews for Brood En Bloemen Heist

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Eef
Reviewed on: 22/12/2019
Eef recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij hadden een cadeaubon 'brood&bloemen' ontbij...

Wij hadden een cadeaubon 'brood&bloemen' ontbijt + 1 extra hartig ontbijt + mini ontbijt (voor kindje <4 jaar). Hier moesten we nog 43€ opleggen, bovenop de cadeaubon. Persoonlijk vinden wij dit vrij veel. Bij het mini ontbijt zat 1 koffie/thee in de prijs, wij hebben gevraagd voor een fruitsap in de plaats. Geen koffie/thee gekregen en voor de fruitsap 4€ extra aangerekend (dit had verrekend moeten worden met de koffie of de koffie gewoon moeten geven). Het was zéér koud binnen (jas terug aangedaan) en voor de vriendelijke bediening moet je er ook niet zijn. Het was zéér lekker, zeer mooi geserveerd, maar wij komen niet meer terug.

Jozef
Reviewed on: 18/11/2019
Jozef recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Een lekker en gevarieerd ontbijt en zeker voldo...

Een lekker en gevarieerd ontbijt en zeker voldoende,het was lekker.

Carina
Reviewed on: 31/10/2019
Carina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekker gegeten en mooi gepresenteerd....

Zeer lekker gegeten en mooi gepresenteerd. Net iets anders dan gewoon door de kruiding. Aanrader.

Tessa
Reviewed on: 24/02/2020
Tessa recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede bediening, vriendelijke personeel en...

Goede bediening, vriendelijke personeel en lekker ontbijt. De koffie verkeerd smaakte wel vooral naar melk eerder dan koffie.

Caroline
Reviewed on: 27/01/2020
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

lekker en vers ontbijt,lekkere en speciale...

lekker en vers ontbijt,lekkere en speciale koffies, gemoedelijke sfeer, leuke speelhoek voor kindjes

Marijke
Reviewed on: 08/12/2019
Marijke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekkere toast, gezellig ingericht en goede...

Lekkere toast, gezellig ingericht en goede bediening!

Griet
Reviewed on: 01/12/2019
Griet recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Leuk bezoekje aan brood & bloemen in Heist...

Leuk bezoekje aan brood & bloemen in Heist o/d Berg! Vriendelijke bediening, lekker veggie ontbijt in een leuk kader! Perfect wat mij betreft. Wij hebben genoten! Ps: lekkere verse salie thee, een aanrader.

Els
Reviewed on: 13/10/2019
Els recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Gezellige setting, trendy zaak en toffe gerecht...

Gezellige setting, trendy zaak en toffe gerechten.

sallie
Reviewed on: 16/08/2019
sallie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Fijne plek om te zitten, veel keuze, lekker...

Fijne plek om te zitten, veel keuze, lekker eten.

Eline
Reviewed on: 28/06/2019
Eline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Gezellig...

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Gezellige omgeving en terras. Zeer lekker en gevarieerd ontbijt!

date score