Reviews for La Cita

207 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.8
207 reviews
date score
Chris
Reviewed on: 17/02/2020
Chris recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker eten en een vlotte vriendelijke...

Heel lekker eten en een vlotte vriendelijke bediening, mooi ingericht!!

Xandra
Reviewed on: 17/02/2020
Xandra recommends this restaurant for: Couples

Wij hadden ontbijt geboekt om 9.30u, blijkbaar...

Wij hadden ontbijt geboekt om 9.30u, blijkbaar ging de keuken pas open om 10u. Uiteindelijk hebben we het ontbijt gekregen om 10.30u. we kregen geen borden om onze pistolet te beleggen. Onze zacht gekookte eieren waren te lang gekookt. De eitjes werden los op een schaal gepresenteerd. We moesten de eieren in ons hand vasthouden. Het was precies of ze nog nooit ontbijt hadden gegeven. De wc- bril van de damestoilet was vuil. Een echte teleurstelling.

Karine
Reviewed on: 16/02/2020
Karine recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vlotte en vriendelijke bediening...

Vlotte en vriendelijke bediening

Patrick
Reviewed on: 16/02/2020
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekkere en zeer verzorgde keuken mét vriendelij...

Lekkere en zeer verzorgde keuken mét vriendelijke bediening!

Axel
Reviewed on: 15/02/2020
Axel recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Eten was superlekker, vriendelijke bediening,...

Eten was superlekker, vriendelijke bediening, ... Het was druk, maar je moest niet lang wachten op je eten en drinken!

Ilse
Reviewed on: 19/01/2020
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekker eten en vlotte, vriendelijke bedien...

Zeer lekker eten en vlotte, vriendelijke bediening. De plaats kon wat gezelliger. We zaten in het midden van de wandelgang.

maes
Reviewed on: 09/01/2020

it was closed...

it was closed

Kim
Reviewed on: 09/01/2020
Kim recommends this restaurant for: Groups

Het restaurant bleek dicht te zijn. Jammer...

Het restaurant bleek dicht te zijn. Jammer dat er geen contact werd opgenomen om dit door te geven. Op de site stond nochtans ook dat het open was?

op de beeck
Reviewed on: 15/12/2019
op de beeck recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gereserveerd maar de ongelukkigste tafel gekreg...

Gereserveerd maar de ongelukkigste tafel gekregen. Weinig plaats tegenover anderen. Geen suggesties gevonden of aangeboden gekregen maar wel zien passeren bij andere tafels. Spijtig

Van Nuffe
Reviewed on: 15/12/2019
Van Nuffe recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Alles in orde, lekker eten...

Alles in orde, lekker eten

date score