Reviews for La Cita

185 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
185 reviews
date score
Dominik
Reviewed on: 02/10/2019
Dominik recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Reservatie was niet doorgekomen, uiteindelijk...

Reservatie was niet doorgekomen, uiteindelijk wel een plaats gekregen. Maar leuk is anders. Vol-au-vent was lauw, mocht zeker warmer. Voorstel was om terug mee te nemen naar de keuken om in microgolf bij op te warmen. Zo gaat men niet om met vers eten. Rundsbrochette (+/- 20 euro), was lekker maar weinig, slechts 5 brokjes vlees van amper 2cm bij 2cm

Gaston
Reviewed on: 01/09/2019
Gaston recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Reservering via internet was niet gebeurt en...

Reservering via internet was niet gebeurt en betaling met bankkaart kon niet.Moest cash gebeuren.

MURIELLE
Reviewed on: 27/08/2019
MURIELLE recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

ETEN WAS SMAKELIJK EN FIJN OPGEDIEND. BEDIENING...

ETEN WAS SMAKELIJK EN FIJN OPGEDIEND. BEDIENING WAS OK JUIST GEEN BANKKAART KUNNEN GEBRUIKEN.....

Wendy
Reviewed on: 17/08/2019
Wendy recommends this restaurant for: Groups, Kids

Goede bediening super lekker eten en zeker...

Goede bediening super lekker eten en zeker niet duur voor herhaling vatbaar

Heleen
Reviewed on: 07/06/2019
Heleen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super lekker gegeten en heel vriendelijke en...

Super lekker gegeten en heel vriendelijke en snelle bediening.

Diane
Reviewed on: 26/05/2019
Diane recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bij afruimen vroegen ze of wij PLAATS WILDEN...

Bij afruimen vroegen ze of wij PLAATS WILDEN MAKEN OMDAT ER MENSEN STONDEN TE WACHTEN. WIJ KONDEN GEEN DESSERT BESTELLEN!! Ik had toch ook gereserveerd!!!

Shana
Reviewed on: 20/05/2019
Shana recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker eten en goede service. We komen...

Heel lekker eten en goede service. We komen er graag :-)

Hilde
Reviewed on: 11/05/2019
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Met 2 pers. een slaatje met vijgen besteld....

Met 2 pers. een slaatje met vijgen besteld. Toen het slaatje kwam zaten er geen vijgen op en toen we dit melden werd er ons gewoon gemeld dat die op waren. Geen verontsculdiging, geen alternatief, er werd ons niets aangeboden. Ik had dit graag op voorhand geweten zodat ik mijn keuze nog had kynnen wijzigen.

Mieke
Reviewed on: 18/04/2019
Mieke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het eten en bediening was uitstekend...

het eten en bediening was uitstekend

Kris
Reviewed on: 24/03/2019
Kris recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was ok,voldoende porties,het was te...

Het eten was ok,voldoende porties,het was te luidruchtig(slechte accoustic) al bij al tevreden.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below