Reviews for La Cita

185 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
185 reviews
date score
peggy
Reviewed on: 24/12/2018
peggy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

het eten was heel lekker,de bediening verliep...

het eten was heel lekker,de bediening verliep vlot en de ober was heel vriendelijk. mijn dessert,de moelleux was ook heerlijk.

Paula V.
Reviewed on: 18/12/2018
Paula V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijke en vlotte bediening, we konden...

Vriendelijke en vlotte bediening, we konden zelfs iets bestellen wat niet op de kaart stond

Maggie
Reviewed on: 10/12/2018
Maggie recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening lekker eten...

Vriendelijke bediening lekker eten

Evi
Reviewed on: 09/12/2018
Evi recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker gegeten, gezellig en vriendelijke bedien...

Lekker gegeten, gezellig en vriendelijke bediening!

Marleen
Reviewed on: 08/12/2018
Marleen recommends this restaurant for: Groups

Eten was lekker, maar als het plots om 21u...

Eten was lekker, maar als het plots om 21u een halve discotheek wordt dan is het geen bezoek meer waard!

Gino
Reviewed on: 07/12/2018
Gino recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Goede vlotte bediening en erg lekker gegeten...

Goede vlotte bediening en erg lekker gegeten in een rustige sfeer.

Christel
Reviewed on: 06/12/2018
Christel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten en goede bediening....

Lekker eten en goede bediening.

Werner H.
Reviewed on: 25/11/2018
Werner H. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super lekker gegeten,vriendelijke beding leuke...

Super lekker gegeten,vriendelijke beding leuke omkadering Leuk avond gehad !!

Helene V.
Reviewed on: 01/11/2018
Helene V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Aangenaam, gemoedelijk kader. Lekker eten. Vlo...

Aangenaam, gemoedelijk kader. Lekker eten. Vlotte bediening. Natafelen is toegestaan, zonder dat men opdringerig wordt.

Inge
Reviewed on: 29/10/2018
Inge recommends this restaurant for: Groups

Samen met een oude schoolvriendin plannen we...

Samen met een oude schoolvriendin plannen we om de 3 maanden een etentje, om eens gezellig bij te praten bij een lekkere maaltijd en een glaasje wijn. We kozen dit keer voor La Cita, in het verleden best een oké eetgelegenheid. Naast ons aan tafel zat een koppel met een grote hond (border collie), niet echt aangenaam in een eetgelegenheid zoals La Cita. En ook al heb ik thuis ook een hond (en zie ik heel graag dieren), ik ben van oordeel dat een eetgelegenheid geen plaats is om een huisdier mee naartoe te nemen, om hygiënisch redenen, maar ook omdat niet iedereen even opgezet is met honden e.d. Een ware afknapper dus, vooral voor mijn vriendin, die bang is van honden en bijna naast de hond moest plaatsnemen. De eigenaars van het dier leken het bovendien maar normaal te vinden dat hun hond erbij was en maakten geen aanstalten om het dier wat dichter bij zich te houden, toen we plaats namen. Dan kwam er nog bij dat achteraan in de zaak een feestje aan de gang was, wat ons bij de reservatie niet was gemeld en dat reeds voor het nodige rumoer/lawaai zorgde. Om 21.30u (we waren vanaf 20u aanwezig) werden vervolgens de lichten in de hele zaak gedoofd en werd een uitbundig verjaardagslied door de luidsprekers gejaagd. Dat konden we nog wel verdragen (we zijn immers geen onmensen), ware het niet dat van dan af de muziek loeihard door de zaak bleef klinken. Alle mensen, die niet bij het verjaardagsfeest betrokken waren, zaten dus in stilzwijgend naar elkaar te kijken; men kon immers geen normaal gesprek meer voeren. Gasten die nog toekwamen, beslisten zich meteen terug uit de voeten te maken. Na ruim een half uur bleef de muziek/het lawaai nog steeds doorklinken, met het nodige gejoel van de (sommige al beschonken) feestgangers, zodanig dat we de rekening hebben gevraagd en ons uit de voeten hebben gemaakt. Vanuit het personeel werd echter niets ondernomen om zich te verontschuldigen voor het ongemak, noch vanuit de uitbater, die de ganse avond aanwezig was en er mee op los vierde. We hebben ons gesprek dan maar elders verder gezet. Zo werd het alsnog een gezellige avond, maar zeker niet dankzij het personeel en de uitbater van La Cita. We zullen deze zaak dan ook in de toekomst zoveel mogelijk proberen te vermijden en niet aanraden aan mensen om er een gezellige avond door te brengen. Als men immers een privé-feest wil organiseren in een openbare eetgelegenheid, dan moet men dit maar melden aan de klanten en of de zaak sluiten voor privé-gebruik of zich tenminste toch verontschuldigen voor het ongemak bij geluidsoverlast. En honden in zo'n een eetgelegenheid kan niet, ook al heb ik niets tegen dieren; een eetgelegenheid is geen plek voor dieren!

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below