We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
Closing days
Sunday evening, Monday evening
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Vicky
Reviewed on: unknown

Dit is zeker een aanrader, het is een gezellig...

Dit is zeker een aanrader, het is een gezellig en sfeervol restaurant waar je goed en lekker kunt gaan eten. Het iers vlees is zeker een aanrader zeer lekker vlees,goede portie. De kreeft kan je vers kiezen en de kwaliteit en de smaak is gewoon perfect. Hier komen we zeker nog eens.

Sarah
Reviewed on: unknown

Onlangs hadden wij het genoegen om dit restaura...

Onlangs hadden wij het genoegen om dit restaurantje te ontdekken. Wat meteen opvalt, is de uitgebreide kaart, zowel voor de vlees- als visgerechten. Zeer interessante mosselspecialiteiten (bv.met zongedroogde tomaatjes en provençaalse kruiden, niet geprobeerd). Het Iers rundvlees is overheerlijk, net als de vers bereide béarnaisesaus. Mijn tafelgenoten hadden de cote à l'os, die zeer professioneel aan tafel werd gesneden. Twee zeer lekkere witte wijnen gedronken. Service is heel professioneel en vriendelijk, zeer flexibel, kortom: een aanrader van formaat! Goede porties, alles van de beste kwaliteit, zeer verzorgd, maar zonder pretentie! Door de uitgebreide keuze aan vis en vlees komt iedereen hier aan zijn trekken!

Andre
Reviewed on: unknown

Een eerlijke taverne die kwaliteit brengt aan...

Een eerlijke taverne die kwaliteit brengt aan een eerlijke prijs,zonder franjes,zonder show maar degelijk.

Kurt
Reviewed on: unknown

De sfeer is geschikt voor het publiek van het...

De sfeer is geschikt voor het publiek van het iets verder gelegen discoteek fabiola. De patroon is alles behalve vriendelijk. De kwaliteit van eten is goed. In het weekend speelt er een live zanger voor diegene die dat graag hoort. Meer geschikt voor ouder publiek

All reviews of this restaurant