Reviews for Zuiderhuis

12 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.8
12 reviews
date score
placeholder
Jan
Reviewed on: 06/10/2017
Jan recommends this restaurant for: Couples, Kids

gezin met kind, gaan eten op een zaterdagavond

matig, erg matig en dat is een unterstatement, steak zonder basic garnituur, mix grill half rauw enz. Populair voor een groot publiek maar niet de moeite waard.

eve
Reviewed on: unknown
eve recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

dagmenu is iedere keer een treffer

Dit adresje doen we iedere keer 'smiddags aan. Het dagmenu is iedere keer lekker en toch gevarieerd. De soep is iedere keer zeer lekker en bestaat soms uit onverwachte groentecombinaties. Het vlees is iedere keer perfect gegrild. En het dessertje is inderdaad geen grote portie maar een perfecte afsluiter. Lekkere wijn en hele lekkere koffie verkeerd. Snelle bediening maar je mag evengoed zeggen : je mag eventjes wachten met het volgende gerecht. Je mag ver in de omstreken gaan zoeken waar je voor die prijs 'smiddags kan eten

Gunther
Reviewed on: unknown

We zijn hier terectht gekomen met een Bongo...

We zijn hier terectht gekomen met een Bongo Bon en het moet zeggen, alles was perfect in orde. Het eten was heel lekker, de bediening was uitermate vriendelijk, rustige bediening kwam vragen of we nog even wilden wachten voor het hoofdgerecht... Goede selectie wijnen bij de verschillende gerechten. Zeker een aanrader om nog eens terug te gaan!

Jos
Reviewed on: unknown

Het eten is héél lekker maar het gaat allemaal...

Het eten is héél lekker maar het gaat allemaal veel te snel. Nog maar net het aperitief gekrgen en de wijn moet geproeft worden en het voorgerecht is er. Net de vork van het voorgerecht neergelegd en het hoofdgerecht staat op tafel. Als je op 90 minuten een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, een fles wijn; nagerecht en pousse café moet binnenwerken gaat het echt wel te snel. Maar nogmaals : de gerechten zijn prachtig.

placeholder
Hans
Reviewed on: unknown

Ik kwam met een heel goed gevoel binnen. Dit...

Ik kwam met een heel goed gevoel binnen. Dit zou wel eens een nieuw favoriet adresje kunnen worden. Tot bij de tapas het lam nog rauw (!)en koud van binnen was. Ook alles heel weinig gekruid. Maar vooral lamentabele bediening. Glazen vergeten, menukaart vergeten brengen, toen ik zei en liet zien dat mijn lam nog rauw was en of het kon dat ze deze nog effe zouden garen kreeg ik geen antwoord en ook geen lam meer...Toch nog is proberen op andere keer.

placeholder
Guy
Reviewed on: unknown

Telkenmale we in het Zuiderhuis gaan eten is...

Telkenmale we in het Zuiderhuis gaan eten is het feest. Een mooie kaart en geen al te duren wijnen. Je ziet de koks de gerechten maken, en wel op een rustige manier. De visgerechten zijn heerlijk. Vooral een dikke proficiat aan het steeds vriendelijk en gedienstig personeel. Volhouden zo.

Krista
Reviewed on: unknown

Zeer uitgebreide kaart. Snelle bediening en...

Zeer uitgebreide kaart. Snelle bediening en lekkere gerechten.

nathalie
Reviewed on: unknown

Gezellige brasserie met een zeer aangename...

Gezellige brasserie met een zeer aangename sfeer. Er is een open keuken (showcooking) en het eten is er super lekker ! Goede prijs-kwaliteitsverhouding! Vriendelijk personeel. De Tapas zijn er heerlijk en alle desserten in het Zuiderhuis werken verslavend!

Ann
Reviewed on: unknown

Geweldig terras in deze trendy zaak in Noorderw...

Geweldig terras in deze trendy zaak in Noorderwijk bij Herentals. Toen we laatst echter met een groep van 8 toekwamen, kregen we hele zure gezichten. Dat kon echter de maaltijd niet bederven: het eten is er lekker, de slaatjes zijn een perfect maaltijd. Ijsjes ook heel lekker, en vooral ook heel groot. Het brood met aïoli dat aan het begin van de maaltijd op tafel wordt gezet in een bruine papieren zak is ook een aanrader. Leuk zomeradresje.

Nancy
Reviewed on: unknown

Wij waren aangenaam verrast, er heerste een...

Wij waren aangenaam verrast, er heerste een vakantiesfeer en het kon niet meer stuk op een regenachtige zondagmiddag, ook de kids hadden het er reuze naar hun zin. En dan de lekkere geur van gegrilde sardientjes, en een provençiaals stoofpotje hhhmmmmmm !!!!

date score