Kitchen
French 
Budget
€€€
Closing days
Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.5 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Sabine
Reviewed on: unknown

gewoonweg Super Lekker

Nu we uiteindelijk bij jullie in het restaurant geraakten blijkt het jullie laatste dag te zijn. Het eten was super onze complimenten aan de chef en het volltallig personeel. Wij wensen jullie veel succes in jullie nieuwe zaak in Brugge. Tot binnrnkort.

placeholder
Patrick
Reviewed on: unknown

origineel,vers,presentatie subliem

Op invitatie naar Ichtegem ,zonder veel verwachtingen..via GPS. 'In de plezanten Hof' ,wij dachten,gewoon iets gaan eten op invitaite Grote verrassing bij het eerste hapje van ganzenlever,geleitje perfect van granny smith,krokantje ..zoals ik het zou willen kunnen maken,aspergesoepje,en glaasje Iberico ham met tomaatjes vergezeld van het huisapéro (Cava+Granaatappel+gin) De ene verrassing na de andere: structuren van rode biet, tongfilet perfect gegaard . Texel-lam, mooi opgebouwd ,pureetje pastinaak Heel lekker sausje afzonderlijk opgediend Super leuke ervaring We zien uit naar de nieuwe locatie vanaf eind juli in Brugge Patrick www.evergreenkoksijde.be

sandra
Reviewed on: unknown

Het was er zeer lekker en heel fijn van eten,...

Het was er zeer lekker en heel fijn van eten, wel veel verschillende smaken samen. Wel jammer dat de kaart heel beperkt is en dat dan vandaaruit de menus worden samengesteld. Doordat het zo fijn is duurt het wel redelijk lang. Jammer als je na het tweede hapje (en je al meer dan drie kwartier binnen bent) wat brood vraagt dat men voor antwoordt krijgt "alles op tijd en stond". Voor de rest zeker een aanrader.

caroline
Reviewed on: unknown

(h)eerlijke keuken. Al 2x bezocht en we waren...

(h)eerlijke keuken. Al 2x bezocht en we waren verrast. Het is wel minder leuk zitten in de veranda, daar het personeel daar veel rondloopt tussen keuken en wasplaats. Maar voor de rest meer dan ok.

All reviews of this restaurant