Reviews for Souvenir

34 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
34 reviews
date score
Annelies
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 21/03/2019
Annelies recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Toekomen om 19u stipt en een tafeltje toegeweze...

Toekomen om 19u stipt en een tafeltje toegewezen krijgen aan de bar met 4 personen: 2 personen links, 2 personen rechts. Heel goed voor mensen met rugproblemen: heel de avond gedraaid zitten. Helaas geen andere tafel vrij. Komt daar nog bij dat je aan de deur zit en de koude tocht om de 10 minuten voelt. De gerechten, en vooral de glazen wijn, kwamen heel snel achter elkaar. Je voelde meteen: de tweede shift begint om 21u. Dat merkten we ook, wanneer de rekening ons om 20.40 gepresenteerd werd. Wat het eten betreft: jammer dat je als vegetariër 59€ betaalt voor knolselder, salade en een dessert. Zelfs geen aardappeltje bij het hoofdgerecht, zoals de anderen wel kregen? Maar ook voor de niet-vegetariërs bleek het niet genoeg te zijn. We zijn met 4 buiten gewandeld op zoek naar eten. Hopelijk is de niet-JKG-formule iets beter.

Liese H.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 20/03/2019
Liese H. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Super lekker eten!! Jammer dat we enkel twee...

Super lekker eten!! Jammer dat we enkel twee glazen wijn kregen. Daarnaast had ik het gevoel dat alles vrij snel moest gaan, we werden ook apart gezet van de “gewone” bezoekers. Ondanks die twee punten was het wel gezellig en (nogmaals) méga lekker. Ik zou terugkomen.

Roy
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 19/03/2019
Roy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Super bediening en warm ontvangst...

Super bediening en warm ontvangst

Yasmina
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 13/03/2019
Yasmina recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het eten en de wijn was zeer lekker, absoluut...

Het eten en de wijn was zeer lekker, absoluut niks op aan te merken! Het enige nadeel vonden wij dat we aan de toog werden gezet met alle “Jong Keukengewelders” waardoor we het gevoel hadden dat we een deel van de experience misten. Wanneer je vooraan wordt gezet heb je meteen het gevoel dat dit ‘mindere plaatsen’ zijn. Je kan zo ook ieder gesprek van de andere gasten meevolgen omdat je zo dicht op elkaar zit. Voor de rest was alles prima: eten, wijn en bediening.

Gilles L.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 12/03/2019
Gilles L. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De bediening was zeer goed. Net zoals de vormge...

De bediening was zeer goed. Net zoals de vormgeving in het restaurant. Natuurlijk was het eten een culinair spektakel.

Eline A.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 12/03/2019
Eline A. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We voelden ons niet gewenst als jong keukengewe...

We voelden ons niet gewenst als jong keukengeweld klant. De gerechten kwamen te snel, we hadden maar 1u45 om onze gerechten op te eten inclusief aperitief en koffie. We hadden meer verwacht van het eten en waren ook niet voldaan. Veel betere ervaringen gehad in andere jong keukengeweld restaurants.

Jolien
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 07/03/2019
Jolien recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij kwamen met een gezelschap van 5 personen...

Wij kwamen met een gezelschap van 5 personen tafelen bij Souvenir Gent. Wij mochten plaatsnemen in een zeer huiselijke, gezellige eetkamer. We hadden letterlijk de ruimte voor ons alleen. Zeer gezellig! Bij aankomst werden ons 3 aperitieven voorgesteld, een huisgemaakt picon, de huisaperitief met vlierbloesem en de aperitief jong keukengeweld. Alle 3 bijzonder lekker! Al snel kwam het voorgerecht. Een groentegerecht met knolselder, vergezeld met een witte wijn. Dit gerecht kon ons zeker bekoren. Na het voorgerecht volgde al snel het hoofdgerecht met kabeljauw en aardappel vergezeld met een zachte rode wijn. Opnieuw verrassend en zeer lekker. De dessert was een mousse geïnspireerd op crème brulee met chocolade en peer. Opnieuw zeer lekker en niets op aan te merken. Als afsluiter gingen we voor nog een koffie/thee vergezeld met een praline en hazelnootmousse. Wat we jammer vonden is dat we op 2 uur tijd moesten buiten staan. Dit was dan ook te merken in de service. Alles volgde elkaar snel op. Iets te snel. De aperitief was nog maar half leeg en het voorgerecht stond al klaar. Wij verkiezen, wanneer we voor dergelijk budget ( de eindafrekening achteraf was toch prijzig voor enkel aperitief & koffie/thee), gastronomisch gaan dineren onze volledige avond te kunnen spenderen. We kunnen concluderen dat we hebben mogen taferelen op een zeer gezellige plek en fantastisch eten voorgeschoteld hebben gekregen, maar dat de timing iets te strak was.

Jonathan V.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 06/03/2019
Jonathan V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Onze verwachtingen werden niet ingelost. Teleur...

Onze verwachtingen werden niet ingelost. Teleurstellende plaatsen aan de bar. Geen sfeer of gezelligheid. Goedkope wijnen (8€ voor een fles serveren in een gault milau restaurant met 15,5/20)

Jenna
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (59)
Reviewed on: 05/03/2019
Jenna recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het was heel lekker, maar niet voor iedereen...

Het was heel lekker, maar niet voor iedereen voldoende qua hoeveelheid. Ook dure extraatjes zoals het aperitief...

Nympha
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Reviewed on: 30/10/2018
Nympha recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We waren heel erg verrast door de perfecte...

We waren heel erg verrast door de perfecte combinatie van diverse smaken en texturen vanaf het voorgerecht. Zeer aangename bediening, goed gekozen aangepaste wijnen en bieren, zeker voor herhaling vatbaar.

date score