Reviews for Hostellerie St. Nicolas

451 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
451 reviews
date score
Filip
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 19/10/2020
Filip recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wat een prachtige zaak.. vriendelijke bediening...

Wat een prachtige zaak.. vriendelijke bediening, niets dan lof! Bij een 'fixed' menu is er natuurlijk altijd iets die je liever of minder liever eet, maar de ervaring van het nieuwe is steeds leuk! tot een volgende keer

Herman
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 15/10/2020
Herman recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Service et cuisine de grande qualite...

Service et cuisine de grande qualite

Christian
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 15/10/2020
Christian recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Dit was een ware ontgoocheling . We zijn hier...

Dit was een ware ontgoocheling . We zijn hier echt stiefmoederlijk behandeld . Bij het aankomen werd de jas niet aangenomen , we werden naar een annex/ bijzaak gegidst want alleen de “ echte klanten” mochten in het echt restaurant zitten . We hebben zeer lang moeten wachten op de gerechten , 1 uur tussen elk gerecht ! , we vroegen spuitwater maar er werd niet naar het merk gevraagd . We kregen dus spuitwater in een karaf , vermoedelijk kraantjeswater met sodastream . De chef is ook achteraf niet in de zaal gekomen om te vragen hoe de gerechten werden bevonden . Dus hebben wij helemaal niet de beleving gehad die je in een 2 sterrenrestaurant zou moeten hebben . Dit hebben wij nog nooit meegemaakt en zullen hier dus ook nooit meer terugkomen . Wij vinden dit restaurant zeker geen 2 sterren waard . Over het eten kunnen we echter niets negatiefs zeggen . Het was zeer lekker , fine en echte schilderijtjes . “

Michael
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 15/10/2020
Michael recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Topgerechtjes binnen een topkader!...

Topgerechtjes binnen een topkader!

Johan
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 15/10/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Een openbaring voor de smaak. Zowel de presenta...

Een openbaring voor de smaak. Zowel de presentatie als de smaakprikkeling was formidabel. Zoals steeds een restaurant om terug te komen.

Christophe
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/10/2020
Christophe recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooi kader, excellente keuken, vriendelijke...

Mooi kader, excellente keuken, vriendelijke bediening.

Anke
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/10/2020
Anke recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer goede service, lekker eten....

Zeer goede service, lekker eten.

Michael
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/10/2020
Michael recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Een avondje culinair genieten bij Hostellerie...

Een avondje culinair genieten bij Hostellerie Saint-Nicolas. Het was heerlijk, prachtig, gezellig en verzorgd. Met dank aan de keuken- en het zaalpersoneel. Onze opmerking bij het online reserveren (1 persoon lactosevrij) was al op voorhand ingepland en de gerechten waren perfect aangepast.

Guy
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/10/2020
Guy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

zeer fijne maaltijd en verzorgde bediening....

zeer fijne maaltijd en verzorgde bediening. Wij overwegen om rond de periode mei 2021 een weekendje Ieper in te lassen met verblijf in hotel Nicolas, gekoppeld aan dinner in restaurant.

david
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/10/2020
david recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Repas excellent. Cuisine raffinee....

Repas excellent. Cuisine raffinee.

date score