Reviews for Hostellerie St. Nicolas

420 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
420 reviews
date score
johan
Reviewed on: 15/02/2020
johan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

het was een eerste tweesterren ervaring, en...

het was een eerste tweesterren ervaring, en het was hemeltergend lekker, we denken eraan om een klacht in te dienen tegen onbekenden , want deze gebeurtenis vraagt zowiezo voor een herhaling mvg jojan.

luc
Reviewed on: 15/02/2020
luc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer goede ontvangst. Exclusieve keuken en...

Zeer goede ontvangst. Exclusieve keuken en perfecte bediening. En aanrader voor ieder die dat iets meer wil!

Twan
Reviewed on: 30/11/2019
Twan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Fantastische diner en zeer vriendelijk en profe...

Fantastische diner en zeer vriendelijk en professioneel team

Thibaut
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Reviewed on: 02/11/2019
Thibaut recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer lekkere gerechten met een vlotte vriendeli...

Zeer lekkere gerechten met een vlotte vriendelijke bediening die je verwacht van een twee sterrenzaak. De chef kwam achterna persoonlijk vragen hoe het was, met 1 woord geantwoord: TOP!

Lynn
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Reviewed on: 01/11/2019
Lynn recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel lekker eten, vlotte service, vriendelijk...

Heel lekker eten, vlotte service, vriendelijk personeel. Het totaalplaatje klopte.

Elise
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Reviewed on: 31/10/2019
Elise recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De menu was verfijnd. De bediening was top!...

De menu was verfijnd. De bediening was top! Onze avond werd afgesloten door een mooie rondleiding in de keuken.

Dries
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Reviewed on: 26/10/2019
Dries recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijk en attent onthaal en bediening!...

Vriendelijk en attent onthaal en bediening! We werden verrast met heerlijke smaken. Aanrader!

Joke
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Reviewed on: 26/10/2019
Joke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

We hebben genoten van al het lekkers dat we...

We hebben genoten van al het lekkers dat we mochten proeven en evenals van de goeie service!

Justine
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Reviewed on: 24/10/2019
Justine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer vriendelijke bediening en zeer lekkere...

Zeer vriendelijke bediening en zeer lekkere smaken. Super ervaring!

Lise
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Reviewed on: 23/10/2019
Lise recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Waw! Wat een ervaring! Enkele keren jong keuken...

Waw! Wat een ervaring! Enkele keren jong keukengeweld achter de rug, maar dit overtrof alles. Bediening, smaken, creativiteit enz... Top!

date score