Reviews for De Wereld Is Klein

1275 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
1275 reviews
date score
Herwig
Reviewed on: 17/02/2020
Herwig recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Het eten is zeer gevarieerd, vlotte bediening....

Het eten is zeer gevarieerd, vlotte bediening. Correcte prijs. Minpuntje: bij het binnenkomen, moet je lang buiten wachten. Daar mag er eens gezocht worden om de betaling vlotter te laten verlopen.

Steven
Reviewed on: 14/02/2020
Steven recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Aangeme sfeer en héél lekker eten . Proper...

Aangeme sfeer en héél lekker eten . Proper en vriendelijk personeel . We komen zeker nog eens terug

Fadella
Reviewed on: 13/02/2020
Fadella recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ja alles was in orde...

Ja alles was in orde

Jan
Reviewed on: 12/02/2020
Jan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

we hadden een gezellig onderonsje iedereen...

we hadden een gezellig onderonsje iedereen kon kiezen uit het ruime assortiment enkel de piccon viel echt tegen(was echt niet te drinken) anders alles ok we komen zeker nog terug

delphine
Reviewed on: 10/02/2020
delphine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vers,lekker,veeeel keuze,vriendelijk Gewoon...

Vers,lekker,veeeel keuze,vriendelijk Gewoon SUPPER !

Michel
Reviewed on: 10/02/2020
Michel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zoals steeds... lekker eten, ruime keuze en...

Zoals steeds... lekker eten, ruime keuze en goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij komen altijd met plezier terug.

Jan
Reviewed on: 09/02/2020
Jan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Uitgebreid aanbod voor faire prijs; wel jammer...

Uitgebreid aanbod voor faire prijs; wel jammer dat zalm (tepanyaki) al zo vroeg op de avond was uitgeput en medewerker restaurant nors overkwam, wellicht door taalbarrière

Walter
Reviewed on: 09/02/2020
Walter recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer veel keuze aan gerechten en alles op tijd...

Zeer veel keuze aan gerechten en alles op tijd aangevuld 10/10.

Johan
Reviewed on: 09/02/2020
Johan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Goede ontvangst. Heel veel keuze van gerechten...

Goede ontvangst. Heel veel keuze van gerechten. We hebben smakelijk en meer dan voldoende kunnen eten. Misschien wel iets te weinig verse ingrediënten en te veel uit de diepvries. Er is ook een groot verschil in prijs tussen weekdagen s'middags en avond of weekend. Maar toch zeker voor herhaling vatbaar.

Kelly
Reviewed on: 09/02/2020
Kelly recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Goeie sfeer lekker eten en ook al waren ze...

Goeie sfeer lekker eten en ook al waren ze gesloten ze jaagde de mensen niet buiten

date score